Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, ti örültök,...

Ellenzékiek, ti örültök, amikor valami rossz dolog történik a nemzettel?

Figyelt kérdés
Pl. leminősítés vagy forintgyengülés?

2018. jún. 25. 08:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
33%
Igen örülnek. De hát ez legyen az egyetlen örömük az életben. Valószínűleg ez is.
2018. jún. 25. 13:21
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

sok a megkeseredett, rosszindulatú ember, ezt szépen tükrözi az ide válaszolgatók megnyilvánulása is.

és sajnos ezek az emberek önhibájukból ilyenek, de ahelyett hogy változtatnának rajta, inkább dögöljön a szomszéd tehene is - effektust játsszák.

ez a könnyebbik út, de azt nem veszik figyelembe, hogy minden gonoszság és rosszindulat előbb utóbb őket emészti majd fel.

2018. jún. 25. 14:04
 23/25 anonim ***** válasza:
44%

Nálunk otthon mindig van behűtve pár üveg pezsgő (lehetőleg francia de semmiképpen nem magyar) ilyen alkalmakra. Meghallom a hírt és már pukk, bontom is a pezsgőt, hatalmas bulikat szoktunk tolni ilyenkor.

Persze a pezsgő az csak a kezdet utána igazi libsi módra van minden, drogozás, szadomazo orgia, nemre, fajra, színre való tekintet nélkül. Aztán ha megunjuk akkor levezetésképp elmegyünk a zsinagógába halát adni az istennek, hogy megint jól alakultak a dolgok.

2018. jún. 25. 15:36
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Nos, én ellenzéki pártra szavaztam és alighanem 4 év múlva így teszek. Valamikor regen, egyszer szavaztam a Fideszre, azóta egyszerűen nem megy...Ennek ellenére, egyetlen ilyen hírnek sem tudok örülni.
2018. jún. 26. 23:49
 25/25 anonim ***** válasza:
61%
Én imádom, aznap jobbat alszom. Azért szurkolok, hogy teljesen elpusztuljon ez az ország. Ugye, igazi hazafi vagyok ;))
2018. jún. 29. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!