Én örülök a forint gyengülésnek, mert így többet ér otthon a fizetésem.
2018. jún. 25. 09:41
12/25 anonim válasza:
A magyarok annak örülnének, ha valaki eltakarítaná ezt a férget meg a tenyészetét a mostani pozíciójából. Aztán vannak még a kérdezőhöz hasonló hazaárulók, akik tapsolnak az ország tönkretételéhez. Pár év múlva csak ők lesznek itt, mert az igazi magyarok elmenekülnek fejlett országokba.
2018. jún. 25. 09:46
13/25 anonim válasza:
1, Ha ez így lenne, talán nem kellett volna 2,7 millió embernek rájuk szavazni.
2, Ha ennyien utálják őket, miért nem tüntetnek már százezren a Kossuth-téren?
Neeem, a magyaroknak ez kell. Ebben érzik jól magukat sajnos. :(
2018. jún. 25. 09:54
14/25 anonim válasza:
Nem vagyok ellenzéki és egyetlen párt híve sem. De 2010 óta még egyetlen jó dolog nem történt az országgal, aminek örülni lehetne. A rossznak ép eszű ember nem örül
A leminősítés és a Ft gyengülés pedig a mindenkori kormány hibája.
2018. jún. 25. 10:12
15/25 anonim válasza:
#13 Mesélj már milyenek azok az "igazi" magyarok? Felsőbbrendű árja faj? :D Volt már ilyen a történelembe nem lett jó vége. Meg miért kéne eltakarítani Orbánt? 2.8 millió voksot kapott mivel nekünk jó ez a kormány ha nem tetszik el lehet menni és cserben lehet hagyni az országod. "Igazi" magyar...
2018. jún. 25. 10:18
16/25 anonim válasza:
Még annyit hozzátennék hogy az "igazi" magyarok nem hagynák itt hazájukat hanem segítenék fejlődését.
2018. jún. 25. 10:20
17/25 anonim válasza:
#19 először azt hogy múlthéten tanultatok a fasizmusról? Mert nagyon vagdalózol olyan szavakkal amit nem értesz miért is lennék én fasiszta? Ha az vagy akkor csatlakozz a hülye lipsi bandádhoz és húzzatok el.
2018. jún. 25. 10:28
18/25 anonim válasza:
Nem örülök, hisz én magam is a magyar vagyok. Annak viszont örülök, hogy kiderül. Talán így néhány eddig fideszes elgondolkozik, hogy mégsem olyan jó pártra szavazott, és ha kicsit is intelligens, akkor a legközelebbi alkalommal korrigálja a döntését.
Egyébként fordítva is fel lehet ám tenni a kérdést: A jobboldali szavazók örültek-e akkor, amikor valami rossz történt a nemzettel, amikor a baloldali kormány volt hatalmon? (Végül is a kérdés teljesen ugyanaz, és helyes, csak hát az időbeli kontextusában alapból mindenki úgy értelmezi, hogy a jelenlegi ellenzékieket szólítod meg a jelenlegi dolgok kapcsán.
2018. jún. 25. 10:28
19/25 anonim válasza:
Az egyetlen örömet ez jelenti a nyomorult életükben.
Szépen fel is sorakozott az összes primitív díszpéldány! ;P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!