Az ellenzék tényleg a menekültpárti politikát támogatja?
Meglehet kövezni mivel csak egy Fideszes vagyok aki megint ezzel jön igaz? Csupán csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Most leírom az enyém tehát tartsátok tiszteletben én is tiszteletben tartom a tiétek! Sietek ezért lehet nem fogok mindent helyesen leírni ezért elnézést kérek.
Először akkor merült ez fel bennem mikor megláttam, hogy Judith Sargenti is jelen volt a tüntetéseken. Egy Zöldpárti politikus aki többek között a migránskérdéssel is foglalkozik. Mindenki döntse el maga hogy migránspári e: [link]
Hallottam hogy kritizálta Magyarországot. Szerinte nincs nálunk sajtószabadság... Szerintem ez egy kicsit másképp van. vannak német ismerőseim akik mindig meglepődnek egyes híreken hogy nálunk ezeket is kilehet mondani.
Lopásokról is beszélt pedig azok mindenhol vannak! Amerikában, Németországban is. Az is igaz hogy ott ezek sokkal nagyobb méretű lopások és nem mind kerülnek bele egyik médiába se.
Tüntetéseken is elhangzott hogy: "nem vagyunk rasszisták." Itt van egy videó ami remekül bizonyítja ezt: [link]
Ha már a magyar tüntetéseknél tartunk akkor megemlíteném azt is, hogy említésre sem méltó az amit ott leműveltek. Tudom hogy az a bohóckodás az ellenzékieknek sem tetszett mind. Meg a Nagy Blanka színvonalú felszólalók se tetszenek mindenkinek. Tudom ezeket mert vannak ellenzéki ismerőseim. Én nem vagyok annak a híve hogy politikai nézetei miatt ítéljem el az embereket!
Akkor gondolom minden egyezés a véletlen műve:
Mint itt a 22-es válasz ; https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__97..
Valamint itt a 7-es válasz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__97..
A kérdések témája is gyanúsan hasonló...
" De nincs az mint például a Balkánon hogy megállok a benzinkutakon és migránsok kéregetnek tőlem. Magyarországon esetleg a romák..."
Brüsszelben meg afrikaiak és magyarok, ez most mivel jobb.
"Szerinte nincs nálunk sajtószabadság... Szerintem ez egy kicsit másképp van. vannak német ismerőseim akik mindig meglepődnek egyes híreken hogy nálunk ezeket is kilehet mondani."
Szerintem meg nem, legjobb példa egy január 19-én feltett kérdés itt a politikai rovatban, amelyikben a kérdező szerint meg fog indulni a visszavándorlás, mert annyira rossz a közbiztonság Nyugat-Európában. a kérdező kioktatta a válaszolókat, hogy azért nem tudják mi folyik valójában Nyugat-Európában.
Idézet a kérdés leírásából:
"Most nem akarom ecsetelni, akik informálódnak a világról és nem csak egy típusú fake médiából tájékozódnak, azok számára ismert jelenségről van szó"
Itt fake médiának az ellenzékit tartotta.
Érdekes módon miután leírtam milyen valójában az élet Belgiumban, milyen a közbiztonság és a romló állapot azt jelenti, hogy talán el fogja éri Magyarország szintjét, nem kaptunk több választ.
"Nem lesz vissza vándorlás! Ide jöttek mert amott háború van ennyi. Nyakunkon ragadnak mint majd a romák ide csábították őket a nagy segélyekkel."
Szerintem félreértetted az a kérdés a külföldön élő magyarokra vonatkozott. Bár nem ez a főkérdése a válaszomnak, örülök, hogy megragadtad a lényeget belőle.
#19 javítása
* nem főkérdése, hanem főtémája.
Kiegészítés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__..
A kérdés linkje, ha annyira érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!