A Fidesz fanok ezt hogy értékelik?
Figyelt kérdés
8 hónapja élek Svájcban és ez egy teljesen más világ . Miként értékelik azt a fidesz hívek akik szerint mi vagyunk a világ közepe egy Svájci életszínvonalt ?2019. jan. 22. 17:26
11/17 anonim válasza:
Szerintem azt gondolják, hogy ha nem basszák szét az országot a kommunisták idegen segítséggel, akkor ma már itt is valami hasonló lenne.
12/17 anonim válasza:
"akik szerint mi vagyunk a világ közepe egy Svájci életszínvonalt ?"
Én nem vagyok fideszes de svájba is kell hülye bugris trógernek, gipszkartonszerelőnek, aki bagóért elvégzi a kula munkát mint a kérdező.
13/17 anonim válasza:
egyet értek a másik kérdesedben hozzászólókkal, hogy a két országot értelmetlen összehasonlítani.
Ennek annyi értelme van mint összehasonlítani egy ferrarit és egy trabantot. Lehetséges bár semmi értelme
14/17 A kérdező kommentje:
Nem értelmetlen a Trabant sza a Ferrarihoz képest . Csak ki kéne mondani az igazat amit még mindig nem olvastam senkitől
2019. jan. 22. 19:34
15/17 anonim válasza:
Mit kell kimondani? úgy beszélsz mintha a balázs show ban lennénk és elhúznád a falat de olyan dologról beszélsz amit talán még egy óvodás is tud hogy svájcban stb sokkal jobb az életminőség.
16/17 anonim válasza:
Azt azért remélem tudod, kérdező, hogy a svájci kukás nem azért keres ötször többet, mint a magyar, mert ötször olyan hatékonyan hordja a szemetet, hanem mert svájci bankár, akinek a szemetét hordja, hússzor annyit keres, mint a magyar, mert fél világ maffiavezére ott tartja a pénzét. Csak, hogy tudd, hova is kell a hatalmas "teljesítményedet" értékelni.
17/17 anonim válasza:
Attól még hogy te erre rácsodálkozol, az emberek túlnyomó többsége (a Fideszesek is) tudja, hogy Magyarország nem egy gazdag ország, és hát Svájc meg az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!