Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha valaki tényeket ír, akkor...

Ha valaki tényeket ír, akkor miért értékelik le 0%-ra?

Figyelt kérdés

Például leír egy GDP adatot vagy bármi, és ezzel lehet nem is a fideszt védi, lehet nem is fideszes, csak tényeket közöl, esetleg egy korábbi válaszolónak mutatja meg, mert érdekelte.

Ilyenkor jön a 0%, agyhalottabbak még képesek beszólni is.

2016. máj. 24. 17:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
mert szeretnek álomvilágban élni a kellemetlen valóság helyett.
2016. máj. 24. 17:11
 2/15 anonim ***** válasza:
6%
A témyek lófszt nem érdekelnek. Azért járok fel ide, hogy mindenki mindenkit haláltáborba küldjön, mert olyan a kedve. A tények ezt elrontják :(
2016. máj. 24. 17:11
 3/15 anonim ***** válasza:
35%

Nagyon sokan nem is nézik, hogy mit írsz, csak jót szórakoznak, hogy bandába verődve, együttes erővel kiszúrnak maguknak valakit, és brahiból annak az illetőnek a válaszát "lenullázzák"!

És ha ez miatt felháborodsz, akkor örülnek igazán...

2016. máj. 24. 17:29
 4/15 anonim ***** válasza:
95%
A tények senkit sem érdekelnek. A mézes-mázos ködöt sokkal jobban szeretik az emberek. A "Mondj igazat és támaszd is alá!" helyett a "Hazudj nekem valami szépet!" kell az embereknek!
2016. máj. 24. 17:37
 5/15 anonim ***** válasza:
21%
Aki nem tud vagy nem akar érvelni, az még mindig választhatja a lepontozást.
2016. máj. 24. 17:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Fáj nekik az igazság, gyenge az idegrendszerük is.
2016. máj. 24. 17:46
 7/15 anonim ***** válasza:

'Aki nem tud vagy nem akar érvelni, az még mindig választhatja a lepontozást.'

De ha élőben menne a vita, ott már nincs pontozás :)

2016. máj. 24. 17:55
 8/15 anonim ***** válasza:
63%
Engem is rendesen lepontoznak, mert nem vagyok sem fideszes, sem baloldali, hanem szélsőjobboldali. Hiába van igazam (mint általában a szélsőjobboldaliaknak), és tudok többet, mint mások, ha egy politikai kisebbséghez tartozom. A komcsik (ballibek) meg olyan rosszindulatúak, hogy rendszeresen jelentenek kérdéseket és válaszokat, mint a feljelentgetők az átkosban. Nyilván az a minimum, hogy a nekik nem tetszőket lepontozzák.
2016. máj. 24. 18:43
 9/15 anonim ***** válasza:
12%

A liberálisok ki nem állhatják a tényeket.

Amúgy meg a legtöbb válaszoló fogalmazásmódjából látszik, milyen oldali, és a másik oldaliak lepontozzák, tök mindegy mit ír. Én is ezt teszem. Pusztuljanak a másképp gondolkodók!

2016. máj. 24. 18:49
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó, én nem is szoktam pontozni, csak ha valaki már nagyon rosszindulatú, személyeskedő - egy náczi. Mi becsületesebbek vagyunk, mint a más oldaliak.
2016. máj. 24. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!