A Fidesz fanok ezt hogy értékelik?
Figyelt kérdés
8 hónapja élek Svájcban és ez egy teljesen más világ . Miként értékelik azt a fidesz hívek akik szerint mi vagyunk a világ közepe egy Svájci életszínvonalt ?2019. jan. 22. 17:26
1/17 szántóvető válasza:
szerinted az átlag fidesz fan el tudja képzelni az osztrák életszínvonalat?te meg ráadásul svájccal jössz..mennyi a nettód,4500CHF?
2/17 anonim válasza:
Miért érdekelne, hogy te Svájcba élsz? (Nyílván nem így van, csak egy provokatív kérdés) Mindenki ott él ahol akar és ha valakinek máshol jobb hát legyen. Senki nem akadályoz meg senkit, hogy más helyen éljen. Ez a jó a szabadságban.
3/17 A kérdező kommentje:
Dierekt azért írtam , hogy ne az legyen , hogy hát te nem látod az M1 híreket hát oda akarnak menni migránsok egy mocskos libsi ország amit Soros irányít ahol naponta 20x robbantanak és késelnek. Pedig ez nagyon nincs így. Éppen ezért írtam oda hogy hol éllek és van viszonyítási alapom
2019. jan. 22. 17:51
5/17 anonim válasza:
Kétlem hogy svájcban élsz. Azért az hogy valaki aki emigrált svájcba feljönne a magyar politikai fórumra fideszezni meg sorosozni hát lehet hogy ovisoknál ez bejön de csak annyira vagy hiteles mint a Nagy Blankás kérdéseket spammelő idióták
6/17 A kérdező kommentje:
CNC-zek.
Am a templomban kell hinni itt nem ha nem hiszed el az a te dolgod. De legyen átfogalmazom a kérdést
2019. jan. 22. 18:25
7/17 A kérdező kommentje:
2019. jan. 22. 18:30
8/17 A kérdező kommentje:
Egyébként 2,4-es nem tudom titeket ki nevelt fel anno lehet egy kutya vagy nem tudom . De engem anyukám arra nevelt hogy ha kérdeznek tőlem valamit akkor válaszolni kell rá vagyis illik . Hát sajnálom hogy ez nektek ki maradt de remélem anyukátok helyett most anyukátok vagyok hogy ezt elmondtam nektek
2019. jan. 22. 18:33
9/17 anonim válasza:
Nekem nagyobb szerszámom van mint a legnagyobb svejcinek. Ehhez mit szolnak svájcba?
10/17 A kérdező kommentje:
Pénzért megnagyobbítják
2019. jan. 22. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!