Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van sokaknál ész nélküli Nyugat imádat?

Figyelt kérdés
Az ilyen emberek hallani sem akarnak arról hogy akár szóba álljunk tőlünk keletre bárkivel. Elfelejtik hogy az általuk oly nagyra tartott Nyugat felelős Trianonért, vagy nem is érdekli őket? Nem a magyarok döntöttek a háborúba való belépésről, mégis igazságtalanul sokkal jobban megbüntettek mint bárki mást. Ettől a Nyugattól várjuk a felemelkedést? Szerintem kelet felé is ugyanúgy nyitottnak kellene lennünk.
2019. jan. 3. 10:24
1 2 3 4 5 6
 51/51 A kérdező kommentje:

"Az ugye megvan, hogy USA ugyanúgy óriási piac és elég jelentős bevételük az USAval való kereskedelemből származik?"

Akkor tisztázzuk. Az USA nem szüntette meg a kereskedelmet Kínával, hanem vámot vetettek ki, de azt is csak egyes termékkörökre. Szerinted ettől csődbe mennek? :) Ebben az évben is 6-7 %-al nő a gazdaságuk.

"Megy a pánik, leírtam, az összeszerelőgyárak, amikből Kína megél már költözni akarnak ki az országból a védővámmentes szomszédos országokba."

Picit előrefutottál az időben. Egyelőre még senki nem költözött sehova.

"Ja, mert pont az a fél áll vesztésre, aki röhögve, egyszerű tollvonással egy ország gazdaságát vágja tönkre. Érdekes felfogás."

Szerinted az USA most tönkre vágta a Kínai gazdaságot? :) Azért nő 6-7%-al ?

"Mert szerinted nem találnának más vevőket? Ne légy már ennyire egysíkú. Pont ez az egyik ok, amiért leakarnák törni Kína szarvát."

Senki másnak nincs annyi pénze vagy szándéka hogy finanszírozza az USA-t. Továbbá Kína kérheti hogy az USA fizesse vissza az állampapírok értékét. Na akkor tényleg lesz összeomlás de az USA részéről.

"Nem, te arról beszélsz itt már jó ideje, hogy Nyugatot dobni kell, ruszkikkal meg a kínaiakkal kell üzletelni. De, ezt írtad. ne nézz már itt senkit se hülyének, hogy attól, mert burkoltan írod nem értik meg a valós mondandódat."

Mutasd már meg hol írtam hogy a Nyugatot dobni kell? Már a kérdés alatt is kifejtettem hogy szerintem minden irányban nyitottnak kell lenni. Utána pedig vagy ötször leírtam, szerintem a nyugattal is üzletelni kell. Hogy te behallucinálod arról nem tehetek.

"Mégis ezt akarod Kínával. Hiába, hogy kétséges egyáltalán fent marad-e a jelenlegi rendszere, akkor is csak vele üzleteljünk. Leírom megint: attól, mert burkoltan írod, attól még mindenki rájön, hogy az egész mondandódnak ez a lényege."

Sehol nem mondtam hogy csak Kínával kell egyoldalúan üzletelni. Ez a te képzeleted szüleménye. Egyik válaszoló írta hogy a fiatalok Győzikén és Valóvilágon nőttek fel. Nálad simán lehet hogy ez a helyzet és ilyen hatást eredményeztek az agyműködésedben.

2019. jan. 4. 16:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!