Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van sokaknál ész nélküli Nyugat imádat?

Figyelt kérdés
Az ilyen emberek hallani sem akarnak arról hogy akár szóba álljunk tőlünk keletre bárkivel. Elfelejtik hogy az általuk oly nagyra tartott Nyugat felelős Trianonért, vagy nem is érdekli őket? Nem a magyarok döntöttek a háborúba való belépésről, mégis igazságtalanul sokkal jobban megbüntettek mint bárki mást. Ettől a Nyugattól várjuk a felemelkedést? Szerintem kelet felé is ugyanúgy nyitottnak kellene lennünk.
2019. jan. 3. 10:24
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
80%
Ööö... ugye tudsz róla, hogy akik Trianonról döntöttek már mind halottak? A Főnököd meg amúgy is Putyin meg Kína seggében van, úgyhogy részedről no problem.
2019. jan. 3. 10:32
 2/51 Valaki Valamikor2 ***** válasza:
82%
Így januárban újra elindult a műszak a bérkommentelőknek. Egyre több ilyen kérdés jön
2019. jan. 3. 10:41
 3/51 anonim ***** válasza:
63%
Pont azért, amiért nálad ész nélküli Kelet imádat van.
2019. jan. 3. 10:45
 4/51 A kérdező kommentje:

Főnököm? Nem vagyok fideszes ha erre gondolsz. Orbán politikájának 99%-ával nem értek egyet.

Nyilván nem a mai vezetők döntöttek Trianonról de a felfogásuk ugyanaz maradt. Oroszország és Kína megkerülhetetlen, de már Törökország is. Ha ezekkel megszüntetnénk a kapcsolatot csak magunknak ártanánk. Honnan vennénk például gázt és olajat te észlény?

2019. jan. 3. 10:49
 5/51 A kérdező kommentje:

# 3 Próbáld meg értelmezni az alábbi mondatomat:

"Szerintem kelet felé is ugyanúgy nyitottnak kellene lennünk."

Ha nem megy, ne is válaszolj.

2019. jan. 3. 10:50
 6/51 anonim ***** válasza:
92%

A törökök meg 100 évig itt voltak, szóval keletre se szép a kilátás.

De soroljunk már fel random történelmi eseményeket még, és döntsünk az alapján. Gazdasági, szociális szempontokat inkább ne is nézzük.

2019. jan. 3. 10:51
 7/51 anonim ***** válasza:
53%
1-es voltam, bocs, nem Főnöködet, csak Főnök-öt akartam írni, a többi jó. Kelet alatt meg az oroszokat érted? Kösz, nem. Vagy Indiát? Japánt? Kicsit pontosíts.
2019. jan. 3. 10:53
 8/51 anonim ***** válasza:
41%

Nyugaton nagy a jólét és ott volt a hatalom súlpontja az elmúlt párszáz évben, ezért az emberek ezt tekintik követendőnek.

Lassan szerencsére kezd helyreállni a világ rendje és sokpólusú világ van kialakulóban, ahol van jelentősége Brazíliának, Egyiptomnak, Nigériának vagy Kínának is.

Trianonért amúgy a magyarok felelősek, nem kell másra hárítani a bűneinket, mindenkinek megvan a sara, nekünk is.

2019. jan. 3. 10:57
 9/51 szántóvető ***** válasza:
ezt én sem értem.viszont te sem vagy különb kérdező.ha nem nyugat akkor kelet?miért nem a saját utunkat járjuk?miért kell húznunk valamelyik oldalra?
2019. jan. 3. 10:58
 10/51 anonim ***** válasza:
70%
Mert mondjuk nyugatra ötször annyit keresel és úgy élsz, ahogy akarsz, keletre meg ötöd annyit és retek diktatúra van. Szerintem ezért.
2019. jan. 3. 11:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!