Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért van...

Magyarországon miért van sokaknál ész nélküli Nyugat imádat?

Figyelt kérdés
Az ilyen emberek hallani sem akarnak arról hogy akár szóba álljunk tőlünk keletre bárkivel. Elfelejtik hogy az általuk oly nagyra tartott Nyugat felelős Trianonért, vagy nem is érdekli őket? Nem a magyarok döntöttek a háborúba való belépésről, mégis igazságtalanul sokkal jobban megbüntettek mint bárki mást. Ettől a Nyugattól várjuk a felemelkedést? Szerintem kelet felé is ugyanúgy nyitottnak kellene lennünk.
2019. jan. 3. 10:24
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

"Volt már rá példa 1848-49-ben, csak akkor egy kis cári közreműködéssel elintézték ezt a próbálkozást."

És akkor ezt most hogy jön ide? Trianonról volt szó, én pedig az I. világháborúról beszéltem, amikor is a cári Oroszország már vagy 20 éve elég ellenséges volt a Habsburgokkal.

2019. jan. 3. 11:43
 32/51 anonim ***** válasza:

,,Oroszország és Kína megkerülhetetlen"

Fejtsd már ki részletesen mégis miként megkerülhetlen? Még oroszokat megértem a gáz miatt, de Kína mégis miként megkerülhetetlen?

Egy olyan ország mégis miként megkerülhetetlen, aminek a gazdaságát Trump egy tollvonással kinyírta? Megsúgom neked Kínának a jelenlegi tartalékjából van pár jó éve, utána ugyanolyan csóró lesz, mint Észak-Korea. Legfőbb iparága, a számítógép alkatrészek, mobiltelefon alkatrészek gyártása megbukott, a legtöbb gyár már bejelentette, hogy Trump védővámjai miatt kivonulnak az országból. Kínának meg ebből volt csak annyi pénze, ebből lett gazdasági hatalom.

2019. jan. 3. 11:46
 33/51 anonim ***** válasza:

Mi Magyarok Szent István óta a nyugathoz akartunk tartozni, pár évtized kivételével. Senki ne higgye hogy én egy pesszimista ember vagyok és mégis azt mondom hogy kaptunk mi rosszat Keletről is meg Nyugatról is bőven, minket a keleti szövetségeseink ép úgy kihasználtak mint a nyugatiak.

Fentiek tudatába én azt mondom hogy nem kell a történelmi tényeket belekeverni abba hogy most hol szeretnénk élni ha elhagynánk a hazánkat.

Az nyilvánvaló hogy a jelenlegi nyugati társadalmakban élő emberek viszonylag szabadok és viszonylagos jólétben élnek, ezért akar a külföldre távozó Magyarok nagyrésze oda menni inkább mint keletre, mert keleten alacsony életszínvonal van és a demokrácia is gyenge vagy sok esetben teljesen hiányzik, ezt nyugat imádatnak nevezni egyszerűen blődség.

2019. jan. 3. 11:59
 34/51 anonim ***** válasza:
lehet azért mert nem szeretnének egy diktátor gyártelepén élni
2019. jan. 3. 11:59
 35/51 anonim ***** válasza:

Mi Magyarok Szent István óta a nyugathoz akartunk tartozni, pár évtized kivételével. Senki ne higgye hogy én egy pesszimista ember vagyok és mégis azt mondom hogy kaptunk mi rosszat Keletről is meg Nyugatról is bőven, minket a keleti szövetségeseink ép úgy kihasználtak mint a nyugatiak.

Fentiek tudatába én azt mondom hogy nem kell a történelmi tényeket belekeverni abba hogy most hol szeretnénk élni ha elhagynánk a hazánkat.

Az nyilvánvaló hogy a jelenlegi nyugati társadalmakban élő emberek viszonylag szabadok és viszonylagos jólétben élnek, ezért akar a külföldre távozó Magyarok nagyrésze oda menni inkább mint keletre, mert keleten alacsony életszínvonal van és a demokrácia is gyenge vagy sok esetben teljesen hiányzik, ezt nyugat imádatnak nevezni egyszerűen blődség.

2019. jan. 3. 12:02
 36/51 anonim ***** válasza:
Csak nekem tűnik úgy, a kérdésre több választ adtak, mint amennyi az oldalon megjelenik?
2019. jan. 3. 12:10
 37/51 anonim ***** válasza:

"Magyarországon miért van sokaknál ész nélküli Nyugat imádat?"

Mert nyugaton a börtönben rohad el egy ilyen ordas rabló aki akár csak megkisérli is ellopni az adófizetők pénzét, továbbá egy nyugati ország vezetője sem kúrogatja el az ország felemelkedésére fordítandó pénzt a saját idióta hobbijára.

2019. jan. 3. 12:23
 38/51 anonim ***** válasza:
A német az mondjuk eléggé csíra nép.
2019. jan. 3. 13:20
 39/51 anonim ***** válasza:

Te aztán biztos ismered a németeket :)

2019. jan. 3. 14:39
 40/51 A kérdező kommentje:

"Egy olyan ország mégis miként megkerülhetetlen, aminek a gazdaságát Trump egy tollvonással kinyírta? Megsúgom neked Kínának a jelenlegi tartalékjából van pár jó éve, utána ugyanolyan csóró lesz, mint Észak-Korea."

Te miről beszélsz? Kína hamarosan átveszi a legnagyobb gazdaság címet az USA-tól. Trump hiába kapálózik. Arról nem is beszélve hogy Kína az USA legnagyobb hitelezője. Náluk van a legtöbb amerikai állampapír, magyarul az USA sok pénzzel tartozik Kínának.

Na az ilyen ész nélküli nyugat imádatról beszélek amit te is képviselsz.

2019. jan. 3. 14:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!