Magyarországon miért van sokaknál ész nélküli Nyugat imádat?
"Volt már rá példa 1848-49-ben, csak akkor egy kis cári közreműködéssel elintézték ezt a próbálkozást."
És akkor ezt most hogy jön ide? Trianonról volt szó, én pedig az I. világháborúról beszéltem, amikor is a cári Oroszország már vagy 20 éve elég ellenséges volt a Habsburgokkal.
,,Oroszország és Kína megkerülhetetlen"
Fejtsd már ki részletesen mégis miként megkerülhetlen? Még oroszokat megértem a gáz miatt, de Kína mégis miként megkerülhetetlen?
Egy olyan ország mégis miként megkerülhetetlen, aminek a gazdaságát Trump egy tollvonással kinyírta? Megsúgom neked Kínának a jelenlegi tartalékjából van pár jó éve, utána ugyanolyan csóró lesz, mint Észak-Korea. Legfőbb iparága, a számítógép alkatrészek, mobiltelefon alkatrészek gyártása megbukott, a legtöbb gyár már bejelentette, hogy Trump védővámjai miatt kivonulnak az országból. Kínának meg ebből volt csak annyi pénze, ebből lett gazdasági hatalom.
Mi Magyarok Szent István óta a nyugathoz akartunk tartozni, pár évtized kivételével. Senki ne higgye hogy én egy pesszimista ember vagyok és mégis azt mondom hogy kaptunk mi rosszat Keletről is meg Nyugatról is bőven, minket a keleti szövetségeseink ép úgy kihasználtak mint a nyugatiak.
Fentiek tudatába én azt mondom hogy nem kell a történelmi tényeket belekeverni abba hogy most hol szeretnénk élni ha elhagynánk a hazánkat.
Az nyilvánvaló hogy a jelenlegi nyugati társadalmakban élő emberek viszonylag szabadok és viszonylagos jólétben élnek, ezért akar a külföldre távozó Magyarok nagyrésze oda menni inkább mint keletre, mert keleten alacsony életszínvonal van és a demokrácia is gyenge vagy sok esetben teljesen hiányzik, ezt nyugat imádatnak nevezni egyszerűen blődség.
Mi Magyarok Szent István óta a nyugathoz akartunk tartozni, pár évtized kivételével. Senki ne higgye hogy én egy pesszimista ember vagyok és mégis azt mondom hogy kaptunk mi rosszat Keletről is meg Nyugatról is bőven, minket a keleti szövetségeseink ép úgy kihasználtak mint a nyugatiak.
Fentiek tudatába én azt mondom hogy nem kell a történelmi tényeket belekeverni abba hogy most hol szeretnénk élni ha elhagynánk a hazánkat.
Az nyilvánvaló hogy a jelenlegi nyugati társadalmakban élő emberek viszonylag szabadok és viszonylagos jólétben élnek, ezért akar a külföldre távozó Magyarok nagyrésze oda menni inkább mint keletre, mert keleten alacsony életszínvonal van és a demokrácia is gyenge vagy sok esetben teljesen hiányzik, ezt nyugat imádatnak nevezni egyszerűen blődség.
"Magyarországon miért van sokaknál ész nélküli Nyugat imádat?"
Mert nyugaton a börtönben rohad el egy ilyen ordas rabló aki akár csak megkisérli is ellopni az adófizetők pénzét, továbbá egy nyugati ország vezetője sem kúrogatja el az ország felemelkedésére fordítandó pénzt a saját idióta hobbijára.
Te aztán biztos ismered a németeket :)
"Egy olyan ország mégis miként megkerülhetetlen, aminek a gazdaságát Trump egy tollvonással kinyírta? Megsúgom neked Kínának a jelenlegi tartalékjából van pár jó éve, utána ugyanolyan csóró lesz, mint Észak-Korea."
Te miről beszélsz? Kína hamarosan átveszi a legnagyobb gazdaság címet az USA-tól. Trump hiába kapálózik. Arról nem is beszélve hogy Kína az USA legnagyobb hitelezője. Náluk van a legtöbb amerikai állampapír, magyarul az USA sok pénzzel tartozik Kínának.
Na az ilyen ész nélküli nyugat imádatról beszélek amit te is képviselsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!