Miért van ez a nagy Soros György imádat Magyarországon?
A tüntetésen is azt kiabálta a tömeg, hogy "éljen Soros György, éljen az MSZP"
Meg amikor itt olvasgatom a kérdéseket, amikor valaki rosszat mer írni Soros-ra, azt kb. 10%-osra pontozzák le. Tehát 10-ből 9 ember mellette van. Legalább is azok közül akik használják ezt az oldalt.
Valóban igaz, én is hallottam már, hogy a kormány őt állítja be bűnbaknak valamiért. Az lenne a kérdésem, hogy azok akik imádják Sorost, azok csak azért teszik, mert a kormány támadja őt, és csak a kormány ellen vannak, vagy van valami konkrét oka.
Mi jót tett Magyarországnak, hogy ennyien imádják?
"A tüntetésen is azt kiabálta a tömeg, hogy "éljen Soros György, éljen az MSZP" "
Melyiken?
Én csak demokráciát,tanszabadságok,Viktor takarodj,ruszkik haza stb hallottam.
Elég rossz környéken lakhatsz....
Azért ez a "ruszkik haza" is elég kőproli duma.
#Kérdező
Mivel Orbán utálja, ezért az ellenzék és a szurkolói kötelezőek érzik imádni. Észre sem véve azt az ellentmondást, hogy Soros és Orbán naaaaagyon hasonlítanak egymásra (Orbán Soros tanítványa volt), csak Sorosnak megvan a származása a felsőbb körökhöz, míg Orbán félig gój, sosem fog a nagypályán játszani Soros rokonságával.
Csak a felük. A többi meg őt tartja jónak és Orbánt sátánnak.
A szocializmus sosem fog elmúlni teljesen. Az emberekben mindig is meg fog maradni (jellem, viselkedés). Kádár nagyon elcseszte azzal, hogy hagyta, sőt bátorította a proli mentalitást. Bár ő csak bevégezte.
Horthy és Szállasi tüntették el a zsidó értelmiséget
Rákosi a gój nemességet és polgárságot
Kádár pedig a valódi munkásosztályt alakítottá át prolikká.
"A tüntetésen is azt kiabálta a tömeg, hogy "éljen Soros György, éljen az MSZP" "
Te hol voltál tüntetésen? A Holdon?
Egyébként ez most elég gyenge provokáció volt.
"Meg amikor itt olvasgatom a kérdéseket, amikor valaki rosszat mer írni Soros-ra, azt kb. 10%-osra pontozzák le. Tehát 10-ből 9 ember mellette van. Legalább is azok közül akik használják ezt az oldalt."
Vagy esetleg rohadtul unják, hogy már a felhős időjárásról is Soros György tehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!