Ha olyan nagy nyomor és szegénység van (állítólag) a Fidesz miatt, akkor hogy lehetséges hogy csak ezen a hétvégén 100. 000. 000. 000-ftot költöttek a magyarok ajándékokra, karácsonyi bevásárlásokra, meg kikapcsolódásokra?
Ez így igaz. Mondjuk az is igaz hogy bemegyek a prímába, veszek egy bécsi virslit, 6 kiflit, sajtot, sonkát, egy csomag gyorsrizst meg fél kiló csirkemellet és fizetek 5ezer forintot. De a kérdező szerint ha az emberek karácsonykor elköltik ennek a négyszeresét, akkor már baromi nagy a jólét. Azért remélem érzékeli hogy az egy napi kaja és karácsony előtti ajándék/bevásárlás között a négyszeres szorzó nem a legjobb.
6%-al költöttek többet mint tavaly? Tavaly 10%-al olcsóbb volt minden. lol
"Én ma vettem egy kabátot a vásárba, azt is bele számolták? 12 ezer volt. Meg egy led lámpát 1200 forintért."
És megköszönted szépen a Viktor Úrnak, hogy ilyen csodálatos kabát és lampion megvételét tette neked lehetségessé?
"Jól van, pont ilyen válaszokat reméltem. Szóval a lényeg hogy itt még mindig éhezik a fél ország, és a Fideszes oligarchák költöttek el a hétvégén 100 milliárdot... :DD"
Hát, meg még interneteznek is a lipsik ahelyett, hogy túlóráznának. Én mondom, nincs is itt nyomor!
Arról nem írnak,hogy ezt a pénzt hány ember költötte el.
És arról sem,hogy ebből mennyien hitelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!