Ha olyan nagy nyomor és szegénység van (állítólag) a Fidesz miatt, akkor hogy lehetséges hogy csak ezen a hétvégén 100. 000. 000. 000-ftot költöttek a magyarok ajándékokra, karácsonyi bevásárlásokra, meg kikapcsolódásokra?
Aha.
És a fidesz oligarchák a tescóba járnak vásárolni? Mert a tömeget a pénztáraknál vagy ők csinálták vagy még sem csak nekik van több pénzük.
Forrást az mindenki keresse meg, google a barátotok :)
#10 ennél ostobább példát nem is mondhattál volna szépen beleszámoltad a csecsemőket, kiskorúakat, elitéleket, munkakerülőket stb.stb.stb akiknek egy forint bevételük nincsen.
Ügyes vagy, csak a lényeg hogy minél nagyobbat kamuzzál hogy hangulatkeltő legyen igaz? :D
Hitelből.
Ismerős elektronikai boltban dolgozik a hitelosztályon.
Ő mesélte, hogy az embereknek egyszerre nagyon sok áruhitelük van, és ünnepekkor még rátesznek egy lapáttal.
Meg felveszek személyi kölcsönt, most az is akciós.
"Akkor számolj a felével, 5millió. 20ezer forint. Na jó, erre már azt mondom hogy jólét. Igaz, bocsáss meg."
Én szombaton a bevásárlásnál 30 000 felett fizettem, akkor én már a felső 10 000-be tartozom? :D
@John_McClane
Igen, ez a szánalmas ebbe az országba hogy ha van már pár millió forintnyi vagyonod azzal már a "gazdagabb" feléhez tartozol az országnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!