Hogy lehetséges ez?
Van jó pár ismerősöm ami azt hírdeti magáról ők milyen szegények, semmire nincs pénzük. (Korombeliek, tudom nem dolgoznak stb)
De valahogy még is jobban öltözködnek mint én, sőt van mikor èn egy bershkás ruhára azt mondom ez nem éri meg az árát, de ők simán megveszik.
Mire jó akkor a sajnáltatás? Ruhára és márkás cuccokra honnan van pénzük?
(Én is szeretek divatosan öltözni csak nèha sokallom az árakat pedig átlagosan èlünk és zsebpénzt is kapok.)
16L
Ja vv Gina is ilyen pl mondta mennyire szegények, instagrammján nem ez látható.
Nekem is vannak ilyen ismerőseim. De ők már felnőttek.
Előbb vesznek új ruhát, mint hogy kifizessék a számlákat vagy a hitel törlesztést. Tele vannak adóssággal, tartoznak minden közüzemi cégnek. Nagyon gáz.
Ez ugyan olyan,mint amikor valaki egész életében a szegénysége miatt siránkozik,de érdekes módon cigire és alkoholra mindig van pénze.
Egy Bershka ruha még nem is tartozik az egetrengetően drága márkák közé, ezeket a ruhákat bármilyen leértékelésen megszerezheti nagyon olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!