Ellenzéki szavazók, milyen érzés a Gruevszki ügy kapcsán szembesülni vele, hogy a macedónokhoz hasonlóan mi is le tudtuk volna váltani a Fideszt?
Sokan hajtogatták, hogy ha meglenne az összefogás jaj milyen kormány lenne az jajajaj. Hát most a macedónok az élő példa, nem hiszem, hogy létezik olyan valódi(!) ellenzéki szavazó aki komolyan azt mondja, hogy a macedónoknak bármi rosszabb lett volna mint az ha megtartják a Gruevszki maffiát és milyen hülyék, hogy inkább belevágtak a lecsóba és leváltották lesz ahogy lesz utána a kormányzás.
Mi magyarok meg igen ezt csináljuk már másod ízben. Vagyis nem a magyarok bocsánat, az ellenzék egy része, a politikusaink, Momentum, LMP, Jobbik pártok. Ebből persze csak a Jobbik számít, a másik kettőnek nincs akkora bázisa, hogy számítsanak végül is.
Kíváncsi vagyok nagyon amúgy erről a dologról pár évtized múlva visszatekintve mit írnak a történészek, hogyan értékelik, tényleg jobb volt Magyarországnak nem leváltani a Fideszt vagy hülyeség volt a széthúzás ilyen áron.
"Most mit csináljak? Amit tudtam, megtettem, még a DK-ra is leszavaztam egyéniben, pedig piszokul utálom Gyurcsányt. És mit értem el vele?"
Mit csináljál? Talán tükör elé állni és egy nagyot köpni, amiért a saját elveidet dobtad a kukába?
Majd kiderül - pár évtized múlva.
Nekem nagyon gyanús, hogy addigra Macedónia már vagy nem lesz vagy Albánia 2.0 lesz belőle, míg Magyarország vígan él majd.
Takács, a Fideszt ma már jobban utálom, mint Fletót. Ez van.
A saját elvek leköpéséről meg nekem valahogy bizonyos hajdani liberálisok és Soros-ösztöndíjasok ugranak be.
"Kérem, csak ellenzéki szavazók válaszoljanak, Fidesz és LMP szavazók ha lehet ne, köszi. "
Bocsi, kérdező, nem bírtam megállni.
Egyébként azért szavazunk a Fideszre, mert bármilyen általad favorizált ellenzéki párt igen nagy kárt okozna az országunknak és a magyar embereknek általában és mi nem akarjuk ezt. Próbáld ezt valahogy felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!