Ellenzéki szavazók, milyen érzés a Gruevszki ügy kapcsán szembesülni vele, hogy a macedónokhoz hasonlóan mi is le tudtuk volna váltani a Fideszt?
Figyelt kérdés
Ugyanaz a Fidesz típusú kormány, ugyanolyan "tisztességes" választásokat követő győzelem, csak a macedón ellenzék erre összefog, nálunk ugye a Jobbik miatt ez lehetetlen 2014-ben és 2018-ban is. Nem bosszantó látni, hogy egy másik nép kiszabadítja magát ugyanebből a helyzetből és ugyanúgy mint nekik, nekünk is meg volt rá a lehetőség?2018. nov. 26. 16:13
2/15 anonim válasza:
Nekem inkább GYF jut az eszembe, és az akkori tüntetések.
Milyen érdekes, Ő sem ment börtönbe.
3/15 anonim válasza:
Én megtettem amit tehettem, nem rajtam múlt.
4/15 anonim válasza:
Nálunk nem nagyon ment az összefogás, szóval más a 2 dolog.
5/15 anonim válasza:
Szerencsére nem tudtátok leváltani a Fideszt és 2022-ben,2026-ban és 2030-ban sem fogjátok tudni :-).
6/15 anonim válasza:
igy van, amig a fidesz van addig tejel nekem a trafik...
ti meg csak sirankozzatok!
7/15 anonim válasza:
Gondolom Macedóniában olyan ellenzék volt, amivel ezt meg lehetett csinálni. Utálom a Fideszt, kis ellenzéki pártra szavazok, de ha a mostani ellenzék győzelmi eséllyel összefogna, inkább szavaznék a Fideszre.
8/15 A kérdező kommentje:
Kérem, csak ellenzéki szavazók válaszoljanak, Fidesz és LMP szavazók ha lehet ne, köszi.
2018. nov. 26. 17:35
9/15 anonim válasza:
Most mit csináljak? Amit tudtam, megtettem, még a DK-ra is leszavaztam egyéniben, pedig piszokul utálom Gyurcsányt. És mit értem el vele?
10/15 anonim válasza:
"Kérem, csak ellenzéki szavazók válaszoljanak, Fidesz és LMP szavazók ha lehet ne, köszi."
Amikor direkt Fideszesektől kérdez valaki valamit, akkor a válaszok nagy része ellenzékiektől jön és szidja a Fideszt. Szóval itt a Gyakorin nem működik az, hogy neked majd azok válaszolnak akiket te kérdeztél, ne álmodozz! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!