Én mérgemben leszoktam. Már negyedik éve. De érdekességképp leírom nálunk egyedülállóan két dohánybolt van a faluban úgy hogy egy házban vannak. Beadta a pályázatot az asszony és a férje is. Mindkettő myert. Így egymás mellett nyílt két dohánybolt.
2018. aug. 13. 01:01
3/35 anonim válasza:
Mivel nem dohányzom és nem veszek cigarettát, így a vásárlása nekem nem élmény, egyáltalán.
Az viszont igen, hogy a gyerekek nem látják a boltban, mint a rágógumit. Hogy a nemdohányzókat védő intézkedések miatt rengetegen kevesebbet dohányoznak és azt sem a többiekkel egy légtérben teszik.
Soha nem tiltanám meg a dohányzást, de teljesen egyetértek ezekkel az intézkedésekkel, amikkel a dohányosok számát szeretnék lecsökkenteni. Nem egyszerre, hanem lassan, 1-2 generáció távlatában.
2018. aug. 13. 01:02
4/35 anonim válasza:
Mennyit röhögtetek rajta?
Mitől függ, hogy kinél vásárolnak?
2018. aug. 13. 01:03
5/35 anonim válasza:
Ugyanolyan érzés :) Csak annyi a különbség, hogy amíg az 1 ker.-ben laktam addig éjszaka ez egy 40 perces túrát jelentett a Moszkva térig és vissza, most, hogy a 11.-ben vagyok csak 10 perc oda és 10 perc vissza... Max érzelmileg annyi különbség van, hogy most nem valaholy cigit veszek ahol épp közel van, hanem "jóban vagyok a dohányboltos csajjal".
2018. aug. 13. 01:22
6/35 anonim válasza:
#4 Tessék. Valahol videó is van. Ha megtalálom felrakom. [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!