Jobbikosok milyen érzés hogy elveszítettétek a választást?
Nem a jobbik vesztett.
Az egész magyar nép vesztett, de ezt sokan még nem tudják
Majd mikor rádöbbennek már késő lesz.
Bár lesz aki sose fogja fel majd
Anno a Kádár rendszert sem értette sok ember.
Most Orbán rendszer megalakulásának és bebetonozódásának napjait élhetjük meg.
Fognak még sírni azok is akik résztvettek a megszilárdításában, azzal hoyg szavaztak a fideszre.
Anno Hitler rendszere is választáson jutott hatalomra....
Már látszódik hogy a következő "ellenség" a cigányok leszenk orbánéknál.
De ők akkor is a fideszre fognak szavazni 1 felesért.
Ennyire hülyék, ez van.
Semennyit, mert a kedvenceid pont úgy szervezik az egészet, hogy az ellentét örökké megmaradjon a felek között, de soha ne fajuljon el. Érdekes mióta a migránsok a fő téma a cigányok valahogy feledésbe merültek.
Vona az "oszd meg és uralkodj" elvet akarta felszámolni ami rengeteg országba működik és tartja nyomorban az embereket.
Erre gondolt amikor lövészárkokról, jobb-bal oldali megosztottságról beszélt.
Hát nem voltam hétfőn túl vidám a melóba reggel,hogy úgy mondjam.
Sajnálatos hogy a népek ennyire megvezethetők és nem értik hogy a zorbán a kerítést a saját szemétdombja elé építette nem pedig nekünk.
Megmondták neki a tanácsadói hogy ez a migrácsműsor meglovagolható,csakúgy mint a sorosbácsi,ráadásul jól vakítható vele a népség,se lát se hall a hajuk is lelopható közbe.
Ugyan mi faxért nem tiltották még ki azt az embert az országból mint ahogy Duterte csinálta. Persze nem fog idejönni,de legyen már hivatalos.
A hazai bankoknak se ment neki a fityesz a devizabalhé miatt,akkor majd pont egy ilyen spekuláns miliárdost fog elintézni?
Ez teljesen komolyan hihető?
Na hát majd egye meg amit főzött a sok narancsfan mittudomén hány év múlva.
Tudtam én hogy nem kell hazaköltözésben gondolkodnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!