Libsik, milyen érzés, hogy a gyakorlatban bukik meg az eszmétek, amiben hittetek? Szinte minden napra jut egy-egy terrortámadás Európában, a migránssimogató liberalizmus miatt kell ártatlan embereknek meghalnia.
Kevered a szezont a fazonnal!
A liberalizmusnak semmi köze a terrortámadásokhoz, ahogyan a migránsokhoz is csak fordított értelemben, mint ahogy Te képzeled.
A menekültek ugyanis a terrorizmus elől menekülnek. (Legalábbis részben, másik részük gazdasági menekült, ők az éhinség, szegénység, munkanélküliség elől menekülnek.)
Bizony nagyon sok ártatlan embernek kell meghalnia a tengereken és Európa partjainál az ostoba bürokrácia, a segítőkészség hiánya és a nemzetközi összefogás hiánya miatt.
A terrortámadások szintén a nemzetközi összefogás hiányának tünetei, ami a rég elavult nemzetállami széttagolódás következménye.
Hogyan lehetne rendet tenni egy olyan bolygón, ahol az emberiség egyetlen családja 195 db elkülönülten szervezkedő nemzetállam tagjaiként él?!
Ez siralmasan komolytalan állapot, ami sokáig már nyilvánvalóan nem tartható fenn.
Én liberális szemléletű ember vagyok, de nem értek egyet azzal, hogy mindenkit be kell engedni ellenőrzés nélkül.
Akkor rám most vonatkozik ez, vagy sem, kedves kérdező?
"Én liberális szemléletű ember vagyok, de nem értek egyet azzal, hogy mindenkit be kell engedni ellenőrzés nélkül. "
Ne haragudj de ha ilyen véleményt elsütsz egy liberális fórumon akkor rögtön le orbán-náciznak.
"Ne haragudj de ha ilyen véleményt elsütsz egy liberális fórumon akkor rögtön le orbán-náciznak."
Ez mondjuk érvényes a másik oldalon is, ha egy jobboldali fórumon leírod, hogy nem minden menekült terrorista, akkor lelibsiznek, figyelembe se véve, hogy egy igaz állítást írtál le.
Summa summarum, mindkét oldalon vannak idióták, a liberálisok között is, meg a jobboldaliak között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!