Melyik hírportál a szélsőségesebb? A 444.hu vagy a kuruc. Info?
Figyelt kérdés
Továbbá még azt is kérdezném, hogy ha népszavazást tartanának arról, hogy melyiket tiltsák be akkor a többség melyik betiltására szavazna?2016. júl. 25. 12:16
2/26 anonim válasza:
ezek mik? mé' olvasol ilyeneket ?
Olvass inkább Tolsztojt, Dosztojevszkijt, Csehovot. Őket nem is kell betiltani, így fölösleges a kérdés is
3/26 anonim válasza:
Reméljük, arról soha nem lesz népszavazás ebben az országban, hogy egy konkrét hírportálat betiltsunk-e vagy sem.
4/26 anonim válasza:
Szerintem tiltsuk be mindkettőt,sőt tiltsuk be az összeset,sőt magát az írást tiltsuk be,aztán tiltsuk be a beszédet is,csak jelnyelvvel lehessen kommunikálni de azzal is csak otthon és este 10 és reggel 6 között.
5/26 anonim válasza:
'Szerintem tiltsuk be mindkettőt,sőt tiltsuk be az összeset,sőt magát az írást tiltsuk be,aztán tiltsuk be a beszédet is,csak jelnyelvvel lehessen kommunikálni de azzal is csak otthon és este 10 és reggel 6 között.'
Sőt, helyezzük tiltólistára a könyveket is, úgysem szeretik ott fent, ha valaki agyonműveli magát :)
6/26 anonim válasza:
hatoska vedd le azt a sötét szemüveget! úgy ni, na ugye milyen szép a világ?
7/26 anonim válasza:
gyere egyetemre, előttem szóló, hidd el, sokat tanulhatsz.
8/26 anonim válasza:
"A 444-en diplomások."
Propaganda egyetem, gyűlölködés szak?
9/26 anonim válasza:
A kurucosokank valóban nem kell propaganda egyetem meg gyűlölködés szak, ők már a nyolc általános után is napi 25 órában nyomják ezt a "szinvonalat"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!