Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik hírportál a szélsőséges...

Melyik hírportál a szélsőségesebb? A 444.hu vagy a kuruc. Info?

Figyelt kérdés
Továbbá még azt is kérdezném, hogy ha népszavazást tartanának arról, hogy melyiket tiltsák be akkor a többség melyik betiltására szavazna?

2016. júl. 25. 12:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
46%
Nekik joguk van véleményt formálni, neked meg jogod van véleményt mondani róluk. Én egyiket se tiltanám be. Ezért nem is értem azokat a hangokat, hogy a kuruc.info szélsőséges be kéne tiltani. Van másfajta szélsőség is, nem csak a szélsőjobb. De egy igazi demokráciában nem mondhatod azt, hogy azért tiltsunk be egy hírforrást, mert azt szélsőségesnek találod.
2016. júl. 25. 15:50
 12/26 A kérdező kommentje:
Én nem tiltanám be egyiket sem, csak kíváncsi vagyok, hogy a kettő közül melyik gyűlölik többen.
2016. júl. 25. 16:01
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
A MI IDŐNK ( [link] mindig igazat ír, tehát ez a legszélsőségesebb, legradikálisabb hírportál.
2016. júl. 25. 16:53
 14/26 anonim ***** válasza:
41%

A kurucinfo egyrészt bűncselekményeket követett el, tehát azért is be kell tiltani.

Másrészt a neonácizmust nem szabadna a szabad vélemény kategóriájába sorolni, annak nincs helye semmilyen társadalomban.

2016. júl. 25. 16:55
 15/26 anonim ***** válasza:
53%
A 444 elég enyhe. Ha bal szélt keresel, akkor index, vagy a nol. Utóbbi mindennek a legalja.
2016. júl. 25. 17:01
 16/26 kovpet ***** válasza:

Nézd meg a 444 impresszumát. Utána nézd meg a kuruc impresszumát.

Ezek után te is el tudod dönteni, szerintem.

2016. júl. 25. 19:21
 17/26 anonim ***** válasza:
49%
a 444 azért ír impresszumot, mert minden "feltehetőleg" meg "szerintünk" jeligével tesznek legitimmé, de igazából a közlendő stílus ugyan olyan primitív, mint a kurucinfó
2016. júl. 25. 19:34
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Kurucinfó vagy 444?

Nézzétek meg ezt a két hírt, az egyik meg a másik oldal szempontjából. Döntsétek el ti is, hogy melyik a hitelesebb hírportál:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. júl. 25. 22:22
 19/26 kovpet ***** válasza:
26%

# 17: Igen?

Szerinted ez normális kurucéknál:

Főszerkesztő: Esze Tamás

Főszerkesztő-helyettes: Arbeitmachtfrei János?

Arbeitmachtfrei? Ha ez szerinted OK, akkor nem akarok veled egy levegőt szívni. Soha.

2016. júl. 25. 22:49
 20/26 anonim ***** válasza:
62%
A 444 egy vicc, és legalább annyira ferdít, ha nem jobban mint a kuruc, sőt szerintem a szólásszabisok még az ellenkező véleményű beírókat is jobban szelektálják mint a kurucon. Ott csak elküldik a 3,14csába a legtöbb esetben. :D
2016. júl. 25. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!