Szerintetek van politikailag független hírportál?
Azok amelyek egyik pártot sem istenítik, mert abból sok van.
Vagy egyik pártot sem gyalázzák..
Szerintetek ha van ilyen, akkor melyik hírportál, napi-hetilap, csatorna az?
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm :)
Felreerted szerintem a fuggetlen fogalmat.
Politikailag az fuggetlen, amely mogott nem all ott, amelyiket nem penzeli egyetlen part sem, hogy az o ertekrendjuket kozvetitse. Ebbol a szempontbol pl. kiesik a kozmedia, origo, vs, 888, nepszabadsag, atw, echo tv, lokal, tv2 es a hasonlo partmediumok.
Es van a tobbi media, amely nem szolgal parterdeket, azoktol fuggetlen, de ettol fuggetlenul van nekik egy ertekrendjuk, amely vallalasaval ohatatlanul egy oldalra (vagy eppen szembe)-kerulnek egy-egy parttal.
Nezd meg pl. index-et. Fideszes tulajdonos, de mindig erosen kormanykritikus volt, es erosen a szabadsagelvekert kuzd. Ettol politikailag a baloldalra tartozna, viszont az jelenlegi siralmas mszp-t is rendesen osztja.
Vagy egy gazdasagi lap, aki leirja, hogy az orszag rosszfele halad. Ezzel sem a fidesznek gyal be, viszont ettol meg a baloldali partoktol is fuggetlen marad, egyszeruen van egy velemenye, es leirta.
Ha en azt mondom, hogy nem kene a ligetet beepiteni, es tobb bicikliut kene, akkor ramfogjak, hogy liberalis vagyok.
Ha azt mondom, hogy van ciganyproblema, akkor naci jobbikos.
Pedig mindket esetben elmondtam a velemenyemet, de rengeteg ember szemeben maris parthivo lettem.
Magyarorszagon fekete-feher szinek vannak, barat vagy ellenseg, kozeput nincs.
Szomoru helyzet.
a kettes valaszolonak mondanam,hogy az index egy magyargyulolo,liberalnaci oldal.
fuggetlent sajnos en sem tudod mondani
Tipikus hírportál, ami tényleg pártállástól független, olyan nem létezik.
De ajánlom az alábbi oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!