Politikailag pártatlan, objektív hírportál?
Figyelt kérdés
(már amennyire ez lehetséges)2014. nov. 1. 16:20
4/12 anonim válasza:
Nincs.
Olvass többféle hírportált, hogy lásd mindegyik oldal szemszögéből az adott hírt.
Így képes leszel objektív képet kapni.
5/12 anonim válasza:
Én általában a hvg.hu-t olvasom, de néha szoktam az Indexet is illetve szoktam nézni a BBC World News csatornát a TV-be.
6/12 anonim válasza:
Névileg mindegyik független, de ott is emberek dolgoznak, akik meg a politikai cikkeket írják, nyilván foglalkoznak is a politikával, akik meg foglalkoznak a politikával, azoknak előbb-utóbb lesz róluk véleménye. Olvass több félét ha van rá időd. Amúgy nekem nagy átlagban az Origo meg a HVG tűnik a legtisztábbnak.
7/12 anonim válasza:
# 2 "mti"
Ez még viccnek is rossz...
8/12 anonim válasza:
bbc,
euronews (magyar nyelven is sugároz,ill. olvasható)
france24
tagesschau24
9/12 anonim válasza:
Olyan nincs, mindegyik húz valamerre.
10/12 anonim válasza:
Metropol
Eddig még nem jöttem rá, hogy igazából milyen pártállású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!