Libsik, milyen érzés, hogy a gyakorlatban bukik meg az eszmétek, amiben hittetek? Szinte minden napra jut egy-egy terrortámadás Európában, a migránssimogató liberalizmus miatt kell ártatlan embereknek meghalnia.
19.21
az EU vezetése jobboldali. apró kis szépség hiba a mesédben.
4-essel értek egyet. Liberális vagyok, de nem értek egyet azzal, hogy be kéne fűt-fát engedni.
"Ne haragudj de ha ilyen véleményt elsütsz egy liberális fórumon akkor rögtön le orbán-náciznak."
Azt akkor mi lesz? begöndörödik tőle a hajam?
Nekem van egy szír barátom, aki már több mint 10 ève itt lakik a családjával. Nem vallásos ès nagyon jó ember. Az ő szír haverja volt kint a határon tolmácsolni ès ő mondta,hogy ezek nem menekültek...maximum 10%-uk, a többi az katona.
Nem minden szír/arab akar gyilkolni...csak a 90%-uk. :D viccet fêlretève az ilyenek fognak a legjobban meglepődni ha a "szèlsőjobbosoknak" lesz igaza. Ja, már igazuk lett,majdnem minden napra jut egy mészárlás.
Én az elején megmondtam, hogy nem kell senkit sem beengedni! Az első hullám a menekült hullám volt! Ott kellett volna válogatni, hogy kinek van nagyon szüksége segítségre. A második a gazdasági bevándorló hullám és a harmadik a bűnözők!
Nem vagyok és soha nem is voltam liberális
Az Igazi libsik ide nem merik tolni a pofajukat. Biztos bemagyarazzak maguknak ,hogy nem tehetnek rola a mocskok.
Majd, ha az anyjat-apjat nyirjak ki akkor bukna ki,hogy milyen a gyilkos libsi!!
""Én liberális szemléletű ember vagyok, de nem értek egyet azzal, hogy mindenkit be kell engedni ellenőrzés nélkül. ""
Hűha, most ezért majd véleményt változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!