Visszaküldöd, kitöltve, a nemzeti konzultációs levelet?
Figyelt kérdés
A minap meg kaptam én is a konzultációs levelet. Szerintetek mit csináljak vele? Küldjem vissza vagy hagyjam?
Ha visszaküldöm, ha nem a nemzeti konzultáció így is meg úgy is hatalmas siker lesz és kétharmados megerősítés, felhatalmazás a kormánynak?
Mi lesz a konzultáció után?
2018. nov. 25. 14:36
21/24 anonim válasza:
Szerinted elolvassa majd bárki is az észrevételeidet? Ne legyél buta.
22/24 anonim válasza:
Dehogy küldöm vissza, ezzel csak magamnak bizonyítanám mekkora egy birka vagyok.
Az előzőek közül küldtem vissza mert csak, de ez valami felháborító baromság. Semmi jelentősége nincs ha nem küldöd vissza, ez nem hivatalos és nem szavazólap csak egy rakás kidobott pénz az ablakon. Kuka.
23/24 anonim válasza:
Kitöltöttem mind a 3 példányt, ami jött a családnak. A többieket nem érdekelte, én meg elszórakoztam vele:D
Majdnem mindegyikre nemet ikszeltem.
24/24 anonim válasza:
Dehogy küldöm vissza hiszen kifizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!