Csak én kapok már frászt a konzultációs reklámoktól?
Legalábbis csak engem idegesít ennyire? A TV-ben benyomatják, a rádióban benyomatják, ráadásul a napilapban ami nálunk jár hetek óta egy teljes oldalt az a kék plakát foglal el...
Aztán még nem is beszéltünk a hirdetőtáblákról. Oké, kell a reklám, de nálam konkrétan már az ellentétes hatást érik el vele, hogy ezt nyomatják mindenhol, mert már úgy vagyok vele, hogy csak azért sem küldeném vissza, hogy talán ha nem megy vissza belőle elég többet nem csinálnak ilyen tolakodó reklámkampánnyal nyomatott cuccot.
nem, a balosok így vannak vele általában
mindenki más meg leszarja, mert ez bőven nem vesz el annyit az egész kormányzásból, mint amilyen az MSZP volt
Ez nagy paradoxon az egész ellenzéki táborban...
SENKI nem akar menekülteket a szomszédjába, de hogy néz má' az ki, hogy a kormányt támogatják valamiben?
Tulajdonképen az történik, hogy a Fidesz szavazótábora állandó, és az ellenzéké morzsolódik, mert NEM akarja hogy egy esetleges kormányváltással lebontódjon a kerítés és Brüsszel ide telepítse azokat az agysebészeket, akiknek már nem jutott mikroszkóp Németországban...
Szóval az ellenzéki szavazó összeszorított fogakkal, csendben anyázva nem szavaz senkire, otthon marad...
A politikusok meg törik a fejüket, hogy hogy lesz meg a parlamenti küszöb.
Az a nagy büdös igazság, hogy EZÉRT utálj az ellenzék a konzultációt, mert a saját töketlenségére emlékezteti.
Nem kell ezt belekeverni, mármint hogy ki melyik párttal szimpatizál, engem szimplán csak azért zavar, mert mindenhol ezt tolják az ember képébe. Ott van legjobb példának az újság is, fizetek 16 oldalnyi tartalomért, abból egy oldalt minden áldott nap ez a hirdetés vesz el.
Adhatná ki bármelyik párt ezt, akkor is ez lenne róla a véleményem, hogy ami sok az sok.
Tudod, ahányszor frászt kapnál, gondolkodjál el, hogy háború van, modern háború.
Lőhetnének is rád, de több hasznot hajtasz -pillanatnyilag- az ilyen kérdésekkel.
Engem nem a reklámok idegesítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!