Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én kapok már frászt a...

Csak én kapok már frászt a konzultációs reklámoktól?

Figyelt kérdés

Legalábbis csak engem idegesít ennyire? A TV-ben benyomatják, a rádióban benyomatják, ráadásul a napilapban ami nálunk jár hetek óta egy teljes oldalt az a kék plakát foglal el...

Aztán még nem is beszéltünk a hirdetőtáblákról. Oké, kell a reklám, de nálam konkrétan már az ellentétes hatást érik el vele, hogy ezt nyomatják mindenhol, mert már úgy vagyok vele, hogy csak azért sem küldeném vissza, hogy talán ha nem megy vissza belőle elég többet nem csinálnak ilyen tolakodó reklámkampánnyal nyomatott cuccot.

2017. nov. 11. 00:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

1#

A kérdező egy szóval nem mondta, hogy balos. Az ostoba fideszes prolik már megint egyetlen vélemény alapján döntenének.

2#

Az ellenzék nem egyenlő azokkal a pártokkal, amelyek beengednék a migránsokat. (Ellenben a Fidesz a letelepedési kötvényekkel elég sokat beengedett.)

2017. nov. 11. 07:09
 12/21 anonim ***** válasza:
97%

Minden épeszű ember frászt kap tőle hogy ilyen xarokra költik az adóforintjait amikor egy sürgősségi ekgra 6 hónap múlva kapsz időpontot és télen hazaküldik a gyereket a suliból mert nincs fűtés.

Az a baj ha ezekre rávilágítasz akkor a primitív fideszdroidok lásd 1-2 es válaszoló már balloslibsimigránssimogatósorosbérenchazaárulóznak.

Pedig csak okádnod kell a fidesz gyűlöletkampányától.

2017. nov. 11. 09:07
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Nem csak te kapsz frászt, már én is hányok tőle. Olyannyira hatásos nálam, hogy a konzultációs kérdőívet kib...tam a francba. Épp az ellenkező hatást érték el nálam, mint amit akartak.

Olyan ez, mint az Alza reklám, már csak azért sem tőlük rendelek, mert utálom a reklámjukat.

2017. nov. 11. 10:51
 14/21 anonim ***** válasza:
#1 Miért hazudsz nyalonc?
2017. nov. 12. 11:12
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Minden normális ember undorodik a gyűlölet kampányoktól
2017. nov. 12. 11:13
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

15

A "gyűlöletkampány"ozás az igazi gyűlöletkampány, sőt, még rosszabb, mert még rágalom is.

2017. nov. 12. 15:28
 17/21 anonim ***** válasza:
41%

16 - Rágalmazás? Légy szíves tégy egy szívességet a még meglévő agysejtjeidnek és kapcsold ki kicsit az M1-t, meg az Origora se menj naponta 3×

Tudod, hogy mióta ez a pénzkidobás megy mik történnek? Pl.: Hogy halottak napján az egyik kis faluba megjelenő FEHÉR és MAGYAR NYELVET beszélő emberek többször is hívták a rendőrséget, mert azt hitték a helybéli lakosok, hogy migránsok járkálnak náluk.

De tudod mit? Mondok olyat, amit én is átéltem. Soproni vagyok, itt lakom jelenleg is. Ömlenek ide az emberek, mert Magyaror khm.. bocsánat. Ausztria jobban teljesít. Tudod, hogy hívja a legtöbb helybéli soproni az ide költöző (és ismét kiemelem) FEHÉR és MAGYAR NYELVET beszélő állítólagos HONFITÁRSAIKAT? Idézem: "Migráns, migráncs, bevándorló stb." Országon belül... a saját honfitársát. Rágalom? Aligha...

2017. nov. 12. 18:23
 18/21 anonim ***** válasza:
Én már immunissá váltam rá. Már fel se tűnik, észre se veszem.
2017. nov. 17. 18:20
 19/21 anonim ***** válasza:
21%

17.

Az elég érdekes, hogy egy -azaz 1- (bár igaz, hogy összetett) mondatból meg tudod állapítani, hogy melyik tévét nézem, és melyik újságot olvasom. Rosszul.

A többi blablára nincs mit írni. Külön kiemeled a FEHÉR-et, pedig, biztos, hogy nem úgy volt. Cigányokról kellett, hogy szó legyen.

Ha legközelebb Sopron felé járok, majd megnézem, mi van ott. Bár másutt se migránsoznak le senki ismeretlen, idegen embert, inkább azt mondják, hogy nem idevalósi. Esetleg falun jöttmentezik.

De hát, ugye itt mindenki azt mond, amit nem szégyell.

2017. nov. 17. 19:02
 20/21 A kérdező kommentje:

Azért aki nem vak szerintem meg tud különöztetni egy turistát/európai embert stb a migránsoktól, azért elég sok jellegzetességük van, ha kinézetet veszünk ha viselkedést.

Na nem mintha témába vágna, sak a véleményem.

2017. nov. 17. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!