Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te visszaküldted a Nemzeti...

Te visszaküldted a Nemzeti Konzultációs ívet?

Figyelt kérdés
Állítólag rekord meg minden, sőt jön a kampány amiben megköszönik mennyien küldtél vissza...
2017. jún. 2. 10:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Igen, a szelektív hulladékszállításon keresztül.
2017. jún. 2. 10:23
 2/15 anonim válasza:
44%
Én vissza küldtem
2017. jún. 2. 10:27
 3/15 anonim ***** válasza:
30%
Én is visszaküldtem. Probléma?
2017. jún. 2. 10:42
 4/15 anonim ***** válasza:
55%
Anyukám széttépte és kidobta az összeset ezért nem. Bár gondoltam rà hogy széttrollkodom és úgy küldöm vissza de mondta, hogy ők úgyis csak azt nézik, hogy mennyien küldik vissza, hogy aztán tudjanak dicsekedni vele ezért inkább megsemmisítettük őket.
2017. jún. 2. 10:49
 5/15 anonim válasza:
67%
Nem, gondolkodtam rajta, hogy visszaküldöm, de ráírva a saját véleményem róluk és a politikájukról, de aztán meggondoltam magam. Pont amiatt amit írtál, az enyémet be számítsák bele abba, hogy milyen sikeres is volt ez az egész...
2017. jún. 2. 10:49
 6/15 anonim ***** válasza:
63%
neten küldtem vissza
2017. jún. 2. 10:56
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
Nem, mert nem szeretem ha hülyének néznek. Ha a kormány valódi kérdéseket tenne fel (akár ugyanezekben a témákban) és valóban a véleményünkre lenne kíváncsi, akkor válaszolnék.
2017. jún. 2. 11:18
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
minek? olyan genyó módon megfogalmazott kérdések és olyan válaszok vannak benne, hogy mindenki ugyanúgy válaszolna. A dolgok annál bonyolultabbak, mint, ahogy a kérdések azokat leegyszerűsítik. Csak kampányfogás az egész, hogy sok fidesz nyugger érezze, hogy törődnek velük.
2017. jún. 2. 11:25
 9/15 anonim ***** válasza:
33%
Természetesen visszaküldtem.
2017. jún. 2. 12:54
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Ha senki se küldené vissza, akkor is kihoznák belőle a 98 %-os részvételi arányt.
2017. jún. 2. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!