Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem kaptam nemzeti...

Miért nem kaptam nemzeti konzultációs ívet?

Figyelt kérdés

Valami felmérés alapján ellenzéki helyen laknék ezért óvatosságból ide nem küldenek?

Na jó, ez képtelenség, de miért nem kaptam ilyen ívet?

Lehet, hogy csak bizonyos körzetek, vagy nem mindenki kap?

Azt hallottam, május elejéig kipostázzák mindenhol. Ez letelt.

Mi lehet a probléma?

Még a kérdéseket sem tudom, utána sem néztem, de hallottam, hogy lesz ilyen konzultáció, népvélemény.

2017. máj. 9. 17:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy hozzá eléggé Nemzeti, hogy konzultáljanak veled azok, akik igazán Nemzetiek.
2017. máj. 9. 17:56
 2/15 anonim ***** válasza:
70%
Így jelzik, hogy ki vagy zárva a NER-ből.
2017. máj. 9. 17:58
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Azokba a régiókba küldik a konzultációt, ahol a fidesz támogatottsága ingatag, így meg tudják írni az újabb kubatov-listát az alapján, hogy ki küldi vissza, ezáltal a választási kerületeket a visszaküldött válaszok alapján fogják meghúzni. A ti régiótokban vagy stabilan a fidesz vagy az ellenzék vezet, így nincs szükség nektek nyilatkozni, hogy agyhalottak vagytok-e.
2017. máj. 9. 18:03
 4/15 anonim ***** válasza:
A konzultáció nem nép vélemény, mert nem írhatod meg a véleményedet, mert nincs rajta hely. Mi kidobtuk másokkal együtt a kukába.
2017. máj. 9. 18:06
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy tényleg lehet valami abban,amit a 3-as mond,pedig én nem szeretem az "összeesküvés elméleteket":"D

Én vidéken lakok,ahol stabilan MSZP-s polgármesterünk van(egyébként nem a párt miatt,hanem mert ő jól végzi a munkáját,szemben a Fideszes jelölttel,akiről nyílt titok,hogy Uniós pénzből épített magának nyaralót,csak mivel vidék,még úgy se érdekel senkit...),és mi se kaptunk ilyen vackot.

Mamám viszont faluban lakik,ahol csak a köztv-t,tv2-t stb nézi a legtöbb idős ember(internet is kb 3 éve ha van a falubanXD),náluk többen szavaznak a Fieszre,és sokan vettek részt a betelepítéses szavazáson is,mert minden öreg Zrínyit akart játszani,ők a legelsők között kapták meg a kérdőívet úgy,hogy konkrétan a postás a kezükbe adta:"D

2017. máj. 9. 18:39
 6/15 anonim ***** válasza:
Inkább csak elkeveredhett a postán. Hó elején viszik ki a pénzt, iszonyú munkaerőhiány van náluk a nevetséges munkakörülmények és fizetés miatt, és még a nyakukba sózzák ezt a szemetet is.
2017. máj. 9. 19:01
 7/15 A kérdező kommentje:

Igyekszem 2-300Ft-ot adni a postásnak egy kávéra, sörre. Ha napi 20 ember hasonlóan gondolkodik, az egy 5000Ft sörpénz.

Plusz a fizetés.

Nehogy már a postás elkeverje. Mondjuk lopott már meg a Magyar Posta, tehát nem kizárt a trehányságuk.

2017. máj. 9. 19:34
 8/15 anonim ***** válasza:
70%
Én panaszt tettem a fidesznél mert én se kaptam. Azóta a póstamestert már internálták.
2017. máj. 9. 20:36
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha kérsz, küldök neked 20-at! Most kukáztam!
2017. máj. 9. 21:18
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem, köszi. Távfűtésünk van.
2017. máj. 9. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!