Miért nem kaptam nemzeti konzultációs ívet?
Valami felmérés alapján ellenzéki helyen laknék ezért óvatosságból ide nem küldenek?
Na jó, ez képtelenség, de miért nem kaptam ilyen ívet?
Lehet, hogy csak bizonyos körzetek, vagy nem mindenki kap?
Azt hallottam, május elejéig kipostázzák mindenhol. Ez letelt.
Mi lehet a probléma?
Még a kérdéseket sem tudom, utána sem néztem, de hallottam, hogy lesz ilyen konzultáció, népvélemény.
Amúgy tényleg lehet valami abban,amit a 3-as mond,pedig én nem szeretem az "összeesküvés elméleteket":"D
Én vidéken lakok,ahol stabilan MSZP-s polgármesterünk van(egyébként nem a párt miatt,hanem mert ő jól végzi a munkáját,szemben a Fideszes jelölttel,akiről nyílt titok,hogy Uniós pénzből épített magának nyaralót,csak mivel vidék,még úgy se érdekel senkit...),és mi se kaptunk ilyen vackot.
Mamám viszont faluban lakik,ahol csak a köztv-t,tv2-t stb nézi a legtöbb idős ember(internet is kb 3 éve ha van a falubanXD),náluk többen szavaznak a Fieszre,és sokan vettek részt a betelepítéses szavazáson is,mert minden öreg Zrínyit akart játszani,ők a legelsők között kapták meg a kérdőívet úgy,hogy konkrétan a postás a kezükbe adta:"D
Igyekszem 2-300Ft-ot adni a postásnak egy kávéra, sörre. Ha napi 20 ember hasonlóan gondolkodik, az egy 5000Ft sörpénz.
Plusz a fizetés.
Nehogy már a postás elkeverje. Mondjuk lopott már meg a Magyar Posta, tehát nem kizárt a trehányságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!