Ti visszakülditek a valódi nemzeti konzultációs kérdőívet?
Miafaaaaszom az a kérdőív?
Az a szemét, amit látatlanban kidobtam?????
Megint milyen kérdőívet ?
Azt ne mondd, hogy már megint küldenek csak még nekem nem jött meg. Már meglátom rosszul vagyok az összestől.
Küldi vissza a halál!
A "valódi" nemzethy consultation már rég a tűzbe landolt!
Ez a nemzeti baromság is annyira "valódi", mint a Fidesz "javuló" gazdaság rátája! :D
Ön szerint kifütyülték Orbánt az MTK-stadion avatóján mondott beszéde közben vagy pedig a megjelent honfitársaink gyakorolták a stadioni hangulatot és a drukkolás hangtani hatásait az új létesítményben ?
Na ha ezt küldenék, akkor visszaküldeném a barmának...
Szavazástól bármi megváltozna, betíltanák.
Ha azt hiszed, ezt bárki elolvassa, amit abba írsz, naiv vagy.
Lofhaszt nem érdekli, hogy mi van a pór néppel. Képesek családi otthonteremtés néven fellendülést hozni az ingatlan piacra, amit európai ember még nem látott és sosem tudott megfizetni. Ez tök jó, akinek volt háza, nekem 2 évvel kitolta azt, hogy legyen házam, ahova gyereket szülök. Nekem fontos, hogy legyen biztos pont a fejem felett. És sok kollégámnak is. Ez kva nagy feszültség most.
A parlament valamennyi tagja sosem akart téged, vagy engem, vagy bárkit megkérdezni semmiről. Nekik csak a pénz kell és a balhé, meg a nép megosztottsága, ami segíti elterelni a figyelmet a valódi megoldás szükségességéről.
Sokkal több minden jót tudok tenni azon idő alatt, amíg kidobom a spam-et a kukába. Egy csulázásnak több értelme van, mint ezeknek a kamu kérdéseknek a konzultációs kérdőíven.
8# jobbikos kérdőív volt, olyan kérdésekkel, hogy "melyik párt volt korruptabb, az MSZP vagy a Fidesz", "romlott vagy javult az egészségügyi ellátások minősége", "elfogadható e a hálapénz orvosoknak", "támogatná-e hogy kötelező legyen politikusoknak és közvetlen családtagjaiknak vagyonnyilatkozatot beadni", meg hogy elszámoltatnánk-e a politikusokat a kormányzati időszak kezdetén és végén ( vagy vagyonnyilatkozat alapján összehasonlítani vagy valami ilyesmi ). Ja meg egy problémát leírhattál, ha akartál.
Ilyesmi kérdések voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!