Csak én kapok már frászt a konzultációs reklámoktól?
Legalábbis csak engem idegesít ennyire? A TV-ben benyomatják, a rádióban benyomatják, ráadásul a napilapban ami nálunk jár hetek óta egy teljes oldalt az a kék plakát foglal el...
Aztán még nem is beszéltünk a hirdetőtáblákról. Oké, kell a reklám, de nálam konkrétan már az ellentétes hatást érik el vele, hogy ezt nyomatják mindenhol, mert már úgy vagyok vele, hogy csak azért sem küldeném vissza, hogy talán ha nem megy vissza belőle elég többet nem csinálnak ilyen tolakodó reklámkampánnyal nyomatott cuccot.
Tessék nyugodtan. Kezdésnek lehet nézegetni az október 16.-i bejegyzést. És ez még csak az enyhe verzió. Régebbi bejegyzéseknél durvábban egymásnak is esnek az emberek. Múltkor volt egy cikk, hogy átlag majdnem napi 4 család költözik ide. "Magyarország jobban teljesít" ja.. ha Ausztria a szomszédod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!