Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy hitessem el nagymamámmal,...

Hogy hitessem el nagymamámmal, hogy a konzultációs kérdőíven hazugságok vannak?

Figyelt kérdés
Nem szereti a fideszt, de teljesen be van gazolva, hogy a lakásába fognak költöztetni migránsokat, és fel van háborodva, hogy 9 milliót fognak kapni fejenként, mikor ő alig tud kijönni a nyugdíjából... És hiába beszélek neki, mert azt mondja, hogy mindenki ezt hiszi, akivel ő beszél.
2017. nov. 8. 22:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy. Igya meg a levét. Meg is érdemli ha bevette, mint ahogy mindenki aki bevette. Én sem győzködöm a rokonaimat. Ha hülyén akarnak meghalni tegyék.
2017. nov. 8. 22:47
 2/25 anonim ***** válasza:
64%
Hagyd rá. Jobban jársz.
2017. nov. 8. 22:49
 3/25 anonim ***** válasza:
29%
Aha... hazugságok, persze... 2 éve még az is hazugságnak számitott, hogy migránsválság van.. aztán mára kiderült hogy mégse hazugság...
2017. nov. 8. 22:54
 4/25 anonim ***** válasza:
41%

Rosszul állsz neki. A kérdőíven nincsenek hazugságok, az állításait hiába is próbálnád cáfolni.

Azt már inkább lehetne vitatni, hogy szükség van-e kérdőívre, ha igen, akkor ezekre a kérdésekre van-e szükség, megfelelők-e a válaszadási lehetőségek, a kérdőív tényleg betölti-e a konzultáció feladatát. De nem ezeket vitatod.

2017. nov. 8. 23:28
 5/25 anonim ***** válasza:
20%
Ő is ugyanolyan hívő mint te, ahogy te nem veszed a fáradtságot hogy elgondolkozz azon, hogy mennyit kéne költeni rájuk és hogy ez milyen "segítség" a közel keletieknek az ha ide importáljuk őket úgy a nagyid is csak azt hiszi el amihez nem kell sokat gondolkozzon. (csak nem ugyanaz a család?)
2017. nov. 8. 23:34
 6/25 anonim ***** válasza:
33%
Ha szabad kérdezni, pontosan milyen "hazugságokra" gondolsz?
2017. nov. 8. 23:56
 7/25 anonim ***** válasza:
28%

Annyiban tudod kérdőre vonni az egészet hogy ez most Soros terve e vagy Brüsselé. Mivel amik azon a kérdőíven vannak forrásokkal alá is vannak támasztva (vettem a fáradtságot és utána néztem).

Mert tény és való hogy tényleg fejenként 9 milliót adna az únió erre amin jogos a felháborodás mivel szegény országban élünk miért éljen egy jöttment királyként itt amikor a magyar ember a belét is kidolgozza

2017. nov. 9. 00:41
 8/25 A kérdező kommentje:

A FÁRADTSÁGot nem veszem :), de a fáradságot vettem, és elolvastam Soros 2015-ös elképzeléseit, amelyekre a kérdőív hivatkozik, de elolvastam a 2016-osakat is, amelyekben az előbbieket revideálta.

Hogy mik a hazugságok a kérdőíven? Minden egyes állítás hamis. Egy állítás ugyanis, mint tudjuk, akkor igaz, ha teljes egészében az.

2017. nov. 9. 00:48
 9/25 anonim ***** válasza:
21%

Valami baj van. A hazugság az valótlanság állítása (félrevezetés céljából).

Mi valótlanságot állít a kérdőív?

A másik, amit írsz, a "hamis állítás" meg matematikai fogalom, nem köznyelvi. Nem matematikai logikáról beszélünk, hanem köznyelvi fogalmazásról. Plusz, még matematikailag is meg lehetne vizsgálni, gondold csak át.

Van egy érzésem, hogy inkább a kérdés hamis, persze köznyelvileg értve.

2017. nov. 9. 02:01
 10/25 anonim ***** válasza:
26%
Aki szerinte egyetlen hazugság is van rajta az takarodjon kifele ebből az országból, mert nincs itt semmi keresnivalója!
2017. nov. 9. 03:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!