Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy hitessem el nagymamámmal,...

Hogy hitessem el nagymamámmal, hogy a konzultációs kérdőíven hazugságok vannak?

Figyelt kérdés
Nem szereti a fideszt, de teljesen be van gazolva, hogy a lakásába fognak költöztetni migránsokat, és fel van háborodva, hogy 9 milliót fognak kapni fejenként, mikor ő alig tud kijönni a nyugdíjából... És hiába beszélek neki, mert azt mondja, hogy mindenki ezt hiszi, akivel ő beszél.
2017. nov. 8. 22:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%

Látod, kérdező? :D

Mit akarsz te ezektől? Begyünnek a migráncsok, aszt beköltöztetik őket a házaikba és mindegyiknek 26 millió forintot adnak havonta. Ez a lényeg. :D

A magyarok lazán menthetetlenek amúgy, ahogy az egész országok is az. Ezért fog nemsokára rendesen becsődölni az egész.

2017. nov. 9. 05:51
 12/25 anonim ***** válasza:
55%
Mindenki tudja hogy a bevándorlás csak álprobléma. Megmondta az Mszp is. Azok a százezrek akik jönnek Európába csak szinészek , statiszták. A csőd is közel van minden pillanatban eljöhet. Az előttem szólóhoz hasonlók ezt vizionálják már 7 -éve. De csak nem akar eljönni. Na majd hátha jövőre . Ne add fel a reményt
2017. nov. 9. 06:40
 13/25 anonim ***** válasza:
65%
Ahha...a kvótára is mondták, h a fidesz hazugsága, aztán vmiért mégis kvótaperben van az ország...Egyébként ja, a migránsokat be kéne fogadni és segélyezni, nagyot nem téved a mama.
2017. nov. 9. 06:47
 14/25 anonim ***** válasza:
32%

Nem adom.

Már alig várom, hogy lássam a pofátokat, amikor becsődöl a mocskos, kizsákmányoló országotok a munkaerőhiánytól. :D

Akkor majd megtudjátok, hogy nem így kellett volna.

2017. nov. 9. 07:05
 15/25 anonim ***** válasza:
54%
Minél kevesebben vagyunk én annál többet keresek. Aki melóst akar majd emel ha tetszik ha nem. Nekem 40 % -ot emelkedett a bérem két év alatt úgyhogy mem csak árnyoldalai vannak az elvándorlásnak. Talán az előtt kellett volna emelni a cégeknek mielőtt megindult a nép és nem azt az elvet követni hogy 100-an állnak a kapuba helyetted.
2017. nov. 9. 07:40
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Most kapkodnak a cégek hogy nincs melós. Nem most kellene . Tisztességes béreket kellene kellett volna már korábban fizetni. És még mindig képesek 120 -nettót versenyképes bérként meghirdetni. Hol versenyképes? Esetleg egy zsákfaluban. Úgyhogy nem kell itt az összes felelőséget a kormányra tolni. A munkáltatóknak is van bőven felelőségük a munkaerőhiányban.
2017. nov. 9. 07:45
 17/25 anonim ***** válasza:
95%
#14, Londonban mosogatsz, ugye?
2017. nov. 9. 08:27
 18/25 anonim ***** válasza:
48%

"Minél kevesebben vagyunk én annál többet keresek."

Igen, és amikor már csak te és tíz másik lesztek az egyedüli kőműves/ács/vízvezetékszerelő/autószerelő/orvos/ápoló/buszvezető, stb. az országban, akkor ugye milliárdosok lesztek mind.

Csak azt tudnám, hogy az ország hogyan fog működni...

2017. nov. 9. 08:31
 19/25 anonim ***** válasza:
8%

Időpont ma 07:40

Na milyen jó ez a kivándorlás, látod. Te is jól jársz, én is. Neked 40%-kal, nekem kb 450%-kal nőtt a fizetésem....

2017. nov. 9. 09:00
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
Látod nagyanyádnak még van esze veled ellentétben
2017. nov. 9. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!