Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszaküldöd, kitöltve, a...

Visszaküldöd, kitöltve, a nemzeti konzultációs levelet?

Figyelt kérdés

A minap meg kaptam én is a konzultációs levelet. Szerintetek mit csináljak vele? Küldjem vissza vagy hagyjam?

Ha visszaküldöm, ha nem a nemzeti konzultáció így is meg úgy is hatalmas siker lesz és kétharmados megerősítés, felhatalmazás a kormánynak?

Mi lesz a konzultáció után?

2018. nov. 25. 14:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%
Természetesen igen, hiszen ezzel szolgálom a hazámat és dr. Orbán Viktor miniszterelnök urat!
2018. nov. 25. 15:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Majd meglássuk az összesîtèsnèl. A konzultáciô előtt is már tudják az eredmènyt... Tehát mindegy.
2018. nov. 25. 15:37
 13/24 anonim ***** válasza:
5%

"480 milliárdot költöttek a nemzeti konzultációra, hogy megkérdezzék az embereket olyan dolgokról ami egyértelmű."

Jaj, ne legyél képmutató! Te is tudod, hogy az ellenzék a konzultáció nélkül azt hazudná, hogy az emberek nem akarják azt, amit a fidesz csinál! Így most legalább van rá bizonyíték, hogy igenis akarják!

2018. nov. 25. 15:55
 14/24 anonim ***** válasza:
4%
Tehát tulajdonképpen az ellenzék miatt kellett 480 milliárdot erre költeni! A fidesz is jobban örült volna, ha nem ment volna el ilyenre a pénz!
2018. nov. 25. 15:56
 15/24 anonim ***** válasza:
83%

Ebből is látszik, mennyire hülyére veszi a kormány a Magyar Államporgárokat.

Már az ovisoktól is értelmesebbet lehet kérdezni.

1. Szereted a szüleid?

Igen-Nem

2. Bevezessük a szobatot, így anya apa kevesebbet lesz veled?

3. Emeljük apukád adóját, vagy a mi fizetésünket növeljük?

2018. nov. 25. 15:57
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
Repült a szemetesbe.Azt bánom,hogy felbontottam.
2018. nov. 25. 16:09
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
szelektívbe ment, de így is hatalmas siker lesz, mert 54 millió magyar küldte vissza, és 98% egyetértett orbán viktorral!
2018. nov. 25. 18:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Gondoskodtam róla az ügyfélkapun, hogy meg se kapjam ezeket a f'szságokat. Az eredmény már akkor garantált minden alkalommal, amikor még ki sem nyomtatták az íveket. Ez is csak egy újabb "mert mi ezt is megtehetjük, mert szó nélkül tűritek" módszer tőlük a felesleges pénzszórásra.
2018. nov. 25. 18:30
 19/24 A kérdező kommentje:

Végig gondoltam.

Kitöltöm és visszaküldöm a levelet. Plusz még egy másik levelet is fogok íni egy lapra, ráírom a javaslataimat észrevételeimet, véleményemet a dolgokkal kapcsolatban és a kérdőív mellet azt is beteszem a borítékba és visszaküldöm nekik, hátha elolvassa valaki.

2018. nov. 25. 19:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Ez a 480 milliárd forintos költség milyen forrásból származik?
2018. nov. 25. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!