Szerintetek véletlen, vagy nem véletlen lehet az, hogy tavaly óta nem kapok nemzeti konzultációs kérdőívet postai úton?
Figyelt kérdés
Csak az elsőt küldtem vissza (ez, ha jól emlékszem 2011-ben volt), azóta egyet sem, a tavalyi és idei kérdőíveket pedig már nem is kaptam meg.
Akik sosem küldték vissza: ti azért meg szoktátok kapni?
2017. nov. 26. 19:00
1/10 anonim válasza:
Igen. Csak azt nem tudom miért.
2/10 anonim válasza:
Megkapom mindig, de sose küldöm vissza.
3/10 anonim válasza:
Sosem küldtem vissza egyet sem, ahogy kivettem a postaládából, úgy azzal a mozdulattal is ment a kukába.
Sajnos mi mindig kaptunk, neked inkább örülni kéne.
4/10 anonim válasza:
Biztos hibásan töltötted ki és fennakadt a szűrőn az unortodox véleményed.
5/10 Gugu Gabor válasza:
Én kaptam, de biztos ami biztos online is kitöltöttem 3x :)
6/10 anonim válasza:
Én szoktam kapni...
5# jajj de menő vagy jó neked
7/10 anonim válasza:
Szerintem, igen. A többség nem küldi vissza, mégis mindig kapja a következőt.
8/10 anonim válasza:
én gyüjtöm, a sajátomét persze, eddig 2 van, migránsos,Sorosos meg van 1 a jobbiktól. De az valódi konzultációs, ez meg csak konzultácios. Azért nem kapsz mert lehet nem vagy látható a fidesznél, vagy kiveszik a ládádból.
9/10 anonim válasza:
Hála égnek eddig nekünk egyet sem küldtek, mondjuk ha küldenének sem foglalkoznék vele, max cinném leadni a papírt, azt úgy is szoktam. :)
10/10 Shai-Hulud válasza:
Csakis véletlen lehet.
Véletlenül szerepelsz az egyik Kubatov-listán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!