Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti támogatnátok, hogy csak az...

Ti támogatnátok, hogy csak az szavazhasson, akinek van magyarországi lakcíme?

Figyelt kérdés

A határon túli magyarok, erdélyiek, Ausztráliában, Londonban élők természetesen magyar állampolgárok maradnának.

Így tényleg annak lenne szavazati joga, akit érint is a szavazás.

2018. nov. 23. 00:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
#3: Mégis hogy a francba lehetne bizonyítani azt a 185 napot? Sehogy.
2018. nov. 23. 08:15
 12/30 anonim ***** válasza:
Én ezen kívül azt is megkötném, hogy szavazni csak Magyarországon belül lehessen, vagyis megszüntetném ezeket a külképviseleteken, meg pláne levélben történő szavazásokat is.
2018. nov. 23. 08:21
 13/30 anonim ***** válasza:
90%

csak az szavazhasson, aki

1. rendelkezik Magyarországi lakcimmel és betöltötte a 18 adik életévét,

2. aki Magyarorszagon fizet adót és járulékokat,

3. aki valóban életvitel szerűen Magyarországon él.

Senki más.

2018. nov. 23. 09:53
 14/30 anonim ***** válasza:
52%

A külföldi magyarok miért nem szavazhatnanak? Ja mert nincs kimosva az agyuk buta migranspropagandaval tudom.

Hataron tuli magyarok is magyarok amugy. Es meg ti akarjatok vissza nagymagyarorszagot 😂

2018. nov. 23. 09:59
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Én Ausztriában élek 4 éve és megvan a magyar lakcímen is. 😀
2018. nov. 23. 10:38
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

“A külföldi magyarok miért nem szavazhatnanak? Ja mert nincs kimosva az agyuk buta migranspropagandaval tudom.

Hataron tuli magyarok is magyarok amugy. Es meg ti akarjatok vissza nagymagyarorszagot 😂”

En esku inkabb nem szavanek (kulfoldon elek), hogyha igy a hataron tuli magyaroknak nem lenne szavazati joga. De igy meg ugy erzem, hogy nekem sokkal tobb jogom van szavazni, mint aki egesz eleteben Romaniaban elt, oda fizetett adot stbstb. Amikor en azert csak eltem Mo.-on es a csaladom meg mindig ott el igy szeretnem ha jobb lenne nekik. De amugy szerintem erre az is megoldas lehetne, hogy a kettosallampolgarok ne szavazhassanak. Oda szavazzanak ahol eltek egesz eletukben.

2018. nov. 23. 10:47
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem támogatnám, sőt korlátozásokat vezetnék be :

1. csak őshonos magyarok szavazhassanak, bárhol élnek is a világon, akiknek fáj Trianon és büszkék a sokezeréves magyar hagyományokra és a szívük magyar.

2. elvenném a szavazati jogot a 100- 200 600 éve bevándorolt magyarul beszélő, de magyarellenes tevékenységet folytató idegenektől, akik jól beazonosíthatóak.

2018. nov. 23. 11:14
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Na! akkor egyszer és mindenkorra vegyük már tudomásul hogy aki itthon él ithon dolgozik itthon adózik az ismeri a hazai viszonyokat, aki Romániában él az csak sejti hogy itt mi történik aki külföldön dolgozik az egy teljesen más jövedelmi szinten él más gondjai bajai vannak mint annak aki Magyarországon él, vagyis az én életvitelemet én ismerem a legjobban és én tudok jó döntést hozni a saját számomra a választásokon, ha mégsem akkor csak magamat okolhatom. ezért nekem ne szóljon bele az életembe se a romániai se a külföldön dolgozó.

Aki szerint az én életemről a külföldön élőknek kell dönteniük az egy elmebeteg ember, ez a véleményem.

2018. nov. 23. 11:22
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Tamogatom, ugy hogy erdelyi vagyok.

Igy legalabb kevesebb utálat érne az anyaorszagiaktol.

2018. nov. 23. 11:54
 20/30 anonim ***** válasza:
37%

Én azt támogatnám, hogy állampolgárságtól függetlenül (azt el is törölném) az szavazhasson egy adott helyen akinek ott állandó lakcíme (lakcímkártyája) van.

Az állandó lakóhelyen kelljen leadni a szavazatokat akár helyi, akár országos akár európai vagy bármilyen más választásról van szó. Akinek nem fontos,hogy a szavazás idejére hazajöjjön az ne szavazzon. Aki nem él itt egyáltalán az ne itt szavazzon, hanem ott ahol életvitelszerűen él.

2018. nov. 23. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!