Támogatnátok a dohányzás betiltását az utcákon?
Persze, ha mindent mást is kitiltunk, ami meg mondjuk engem zavar. Pl a kövér emberek. Zabálni és 150 kilósra dagadni ugye szintén nem szükségszerű.
Nem támogatom, barom felvetés.
ma 15:10
Tiltsuk be a szelet is!
Alapvetően nem!
De azt továbbra is szankcionálnám, hogy buszmegállókban, várakozóhelyeken (ahol esetleg nem dohányzók is lehetnek) ne lehessen dohányozni.
Az éttermekbe simán visszaengedném, tök gáz, hogy amióta tilos bent dohányozni azóta teraszra nem lehet kiülni, mert mindenhol az a dohányzó rész.
Igen, de ez már el is indult, sok publikus helyen már tilos dohányozni, nem mintha betartanák.
Nekem nem világos, hogy miért illegális a fű, ha dohányozni szabad más arcába és nem látom be, mi lenne abban a tragikus, ha valaki nem füstölhetne az utcán.
Nekem viszont komolyan csökkenti az életminőségemet arra a félórára, amit a városi utcán töltök a hónapban. A falunkban nem találkozom sok emberrel, én pedig kint lakom a semmiben, egyesek szerint, ahol jó a levegő.
Tényleg nem értem, miért az én egészségem és légzésem kell, hogy bánja mások idióta szokásait.
"Nem támogatom. (Nem dohányzom)"
"Nem vagyok dohányos, de nem támogatnám."
Érdekelne, hogy miért nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!