Támogatnátok a dohányzás betiltását az utcákon?
"de nekem mindegy, sírdogáljatok az utcán dohányzó emberek miatt, és közben vegyetek minél nagyobb jó mély levegőt mikor egy kokszoló 25 éves busz elmegy mellettetek, hadd gyűljenek csak a mikró grammok (fincsi nehézfémek) a tüdőtökben :)"
Figyelj, ha rajtam múlna a 25 éves busz sem járhatna az utcán. Egyébként nem (csak) az egészségügyi problémákról van szó, hanem arról, hogy milyen gusztustalan és büdös az, hogy a te dohányos szádból a pofámban landol egy nagy adag füstfelhő, mert szerencsétlenségemre pont egy bunkó paraszt mögött kell sétálnom, akinek meglepetést okoz, hogy rajta kívűl élnek még emberek a világban.
"Csak olyan ostobákat zavar a dohányfüst az utcán akik nincsenek tisztában a levegő összetételével"
Téged gondolom nem zavarna, ha valaki az orrod alá fingana, mert hát mennyi mocsok van a levegőben.
“És olyan nem lehetséges hogy valaki utálja a szagát és nem szeretné ezt szagolni az utcán? Ruha is beszívja.“
Es, en meg az autok kipufogo szagat nem szeretem szagolni, ilyenkor mi a teendo? Sot nem szeretem nezni a dagadt embereket se mert nagyon felfordul tole a gyomrom, akkor betiltjuk azokat is?
Szerintem a fingást is be kéne akkor tiltani. :D :D
Bár az iylen ticcsákbe embereket is bírom, fröcsögnek egy kört, utána mennek be a boltba és vesznek 2 kilo egészségtelen kaját. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!