Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnátok a dohányzás...

Támogatnátok a dohányzás betiltását az utcákon?

Figyelt kérdés
Személy szerint engem nagyon zavar, hogy nem lehet anélkül végig menni egy utcán, hogy ne másoknak a dohányfüstjét szívd. Kérlek ne keverjétek össze ezzel az autóforgalmat, mert az szükségszerű, a dohányzás meg nem az.

2018. nov. 20. 14:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
20%

"de nekem mindegy, sírdogáljatok az utcán dohányzó emberek miatt, és közben vegyetek minél nagyobb jó mély levegőt mikor egy kokszoló 25 éves busz elmegy mellettetek, hadd gyűljenek csak a mikró grammok (fincsi nehézfémek) a tüdőtökben :)"

Figyelj, ha rajtam múlna a 25 éves busz sem járhatna az utcán. Egyébként nem (csak) az egészségügyi problémákról van szó, hanem arról, hogy milyen gusztustalan és büdös az, hogy a te dohányos szádból a pofámban landol egy nagy adag füstfelhő, mert szerencsétlenségemre pont egy bunkó paraszt mögött kell sétálnom, akinek meglepetést okoz, hogy rajta kívűl élnek még emberek a világban.

2018. nov. 20. 17:50
 32/41 anonim ***** válasza:
43%
Csak olyan ostobákat zavar a dohányfüst az utcán akik nincsenek tisztában a levegő összetételével. Tájékozódjatok. Olyan mintha a kezedbe adnának egy pohár folyadékot, hogy idd meg, ez ciános csatornalé. Te meg aggódnál, hogy jaj miért nem tiszta vízbe tették a ciánt, jaj mi lehet a csatornalében, de nem aggódnál a cián része miatt. Nem kicsit komikus a dolog.
2018. nov. 20. 19:19
 33/41 anonim ***** válasza:
38%
És olyan nem lehetséges hogy valaki utálja a szagát és nem szeretné ezt szagolni az utcán? Ruha is beszívja.
2018. nov. 20. 19:22
 34/41 Estádio de Felchút ***** válasza:
51%
Én a hülyeség betiltáát támogatom.
2018. nov. 20. 19:54
 35/41 anonim ***** válasza:
53%

"Csak olyan ostobákat zavar a dohányfüst az utcán akik nincsenek tisztában a levegő összetételével"

Téged gondolom nem zavarna, ha valaki az orrod alá fingana, mert hát mennyi mocsok van a levegőben.

2018. nov. 20. 19:59
 36/41 anonim ***** válasza:
48%
Támogatom, mint ahogy kompletten a cigi betiltását is. Káros, büdös, drága, minek?
2018. nov. 20. 20:26
 37/41 anonim ***** válasza:
31%

“És olyan nem lehetséges hogy valaki utálja a szagát és nem szeretné ezt szagolni az utcán? Ruha is beszívja.“

Es, en meg az autok kipufogo szagat nem szeretem szagolni, ilyenkor mi a teendo? Sot nem szeretem nezni a dagadt embereket se mert nagyon felfordul tole a gyomrom, akkor betiltjuk azokat is?

2018. nov. 20. 21:12
 38/41 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem a fingást is be kéne akkor tiltani. :D :D

Bár az iylen ticcsákbe embereket is bírom, fröcsögnek egy kört, utána mennek be a boltba és vesznek 2 kilo egészségtelen kaját. :D

2018. nov. 20. 21:47
 39/41 anonim ***** válasza:
51%
Nem.
2018. nov. 20. 22:02
 40/41 anonim ***** válasza:
27%
#37 Te nagyon buta vagy, erre már nem tudok mit mondani.
2018. nov. 20. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!