A Fidesz mikor vált a prolik pártjává?
Budapesten, ahol a legmagasabb a diplomások aránya, 12., 1., 2., 11., 5. kerületben 3-4 százalékkal kevesebbet kapott a Fidesz, mint 4 éve.
Míg Kőbányán, Csepelen, 8. kerületben és a többi munkáskerületekben nőtt a támogatottságuk.
Következő választáson már Buda lesz az ellenzékibb?
Sokszor mondtam már, hogy döntenetek kellene végre hogy mi van a fidesszel. Mert máskor meg éppen amiatt megy a sírás, hogy a fidesz a gazdagoknak kedvez.
Miközben a valóság az, hogy az összes korcsoportban és az összes vagyoni csoportban is a fidesz-kdnp támogatottsága a legmagasabb - a pártok között. Vagyis attól mert területileg valahol kicsit többen, máshol meg kicsit kevesebben szavaztak oda, még nem változik az összkép.
Amúgy honnan veszed hogy a prolik pont a fideszre szavaztak? Vagy szerinted Kőbányán, Csepelen, 8. kerületben és a többi munkáskerületekben" kizárólag prolik élnek?
Amúgy megsúgom, már azzal sokat veszítettetek a népszerűségetekből, hogy a választás után a vidékieket elkezdtétek sértegetni, ha most még belegyalogoltok a budapestiekbe is ezerrel, akkor ott sem lesz nektek babér. Aztán majd jön a süket duma itt is, hogy a fidesz miatt nem szavaznak rátok már ott sem.
De persze csináljátok csak nyugodtan, nekem jó!
Nem szavaztam senkire sem, mivel nem látok jellenleg normális pártot... takácszs nyugger szerint mindenki ballipsi, aki szidja a fideszt.
De gondolj bele: a budai gazdag kerületek (akik mindig fideszesek) 38-40%a képest volt egyéniben a Dkra, vagyis GYURCSÁNY pártjára szavazni. normális ellenzékkel 50-60% is lenne ez az arány...
A Fideszt kimondottan a prolik és a gazdag prolik szeretik.
A középosztály és a művelt emberek nem túl nagy haverjaik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!