Mi a véleményetek a Gyurcsánypártól? Van rá esély, hogy megszeretik az emberek, és Magyarország egyik vezető pártjává váljon? Gyurcsány egyszer már legyőzte Orbánt és a Fideszt, és úgy tűnik, még mindig tartanak tőle.
Figyelt kérdés
2017. febr. 19. 16:24
1/15 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a Gyurcsánypártot megszeressem, szerethetőnek kellene lennie. Nem az.
2/15 anonim válasza:
Esélytelen. Jó úton haladnak a jól megérdemelt helyükre, a történelem pöcegödrébe!
3/15 szántóvető válasza:
mikor és hogyan győzte le orbánt és a fideszt?részletekbe menően meséld el légyszi.
4/15 anonim válasza:
Most is szerettjük őket, ők a garancia hogy nem lesz mégegy ballib kurmány.
5/15 anonim válasza:
Nekem semmi bajom nincs Gyurcsánnyal!
Mint politikus, ő is hibázott, de nem volt olyan erőszakos, megalomániás, gátlástalan, arrogáns, képmutató, cinikus, uszító, nézeteket összeugrasztó politikus, mint Orbán!
6/15 anonim válasza:
Orbán az, aki által a szinte összes ellenzéki politikus Gyurcsány ellen fordult és ennek valami oka van...
Nem az öszödi miatt, az biztos, hanem valamit kitervelhetett Viktor, hogy mindenki őt gyűlölje!
Nagyon félnek Ferkótól!
7/15 anonim válasza:
Ferinek a mai napig a lába nyomába nem ér a fidesz maffia, csak a lopásban tettek túl mindenkin aki előttük kormányzott.
8/15 anonim válasza:
Egy törpe, prolipárt, remélem eltűnnek.
Még csak az hiányozna, hogy az elmeroggyant újra hatalomra kerüljön! :P És nem, nem fogják megkedvelni, max. pár kilúgozott agyú, olyanok mint akik lehúzzák itt is a válaszokat, mert nem istenítik a kedvenc csótány ferit, és sleppjét. :)
9/15 anonim válasza:
Én sokáig úgy gondoltam, hogy a DK-nak, esélye sincs politikai "tényezővé" válnia. Ma már nem vagyok biztos ebben. Éppen a Fidesz teheti és teszi a legtöbbet azért, hogy megerősödjenek. Meg olykor az MSZP is "besegít" ebben.
10/15 anonim válasza:
Vezető párt nem lesznek, de ha az MSZP így folytatja, akkor akár a 10%-ot is elérhetik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!