Mi a véleményetek a Gyurcsánypártól? Van rá esély, hogy megszeretik az emberek, és Magyarország egyik vezető pártjává váljon? Gyurcsány egyszer már legyőzte Orbánt és a Fideszt, és úgy tűnik, még mindig tartanak tőle.
Figyelt kérdés
2017. febr. 19. 16:24
11/15 anonim válasza:
Gyurcsány egyre nagyobb befolyással bír a baloldalon, a pártja az MSZP-nél is erősebb lesz, ha így nő a támogatottsága. Ez nem véletlen, ő egy vezéregyéniség. Amikor miniszterelnök volt, a saját párttársai tették tönkre a karrierjét és lökték a szakadékba. De ő még onnan is képes volt kimászni.
12/15 anonim válasza:
Az MSZP kiútálta őt az öszödi nagymizéria miatt, úgy gondolták rontja a párt jövőbeni esélyeit. A fagyi meg visszanyalt, az MSZP-nek ezzel vége is lett. Gyurcsány meg egyrészt nem tehetett mást meg jól megérezte, hogy ebből a pártból menni kell a saját érdekében is.
13/15 Muráti Emőke válasza:
"Ferinek a mai napig a lába nyomába nem ér a fidesz maffia, csak a lopásban tettek túl mindenkin aki előttük kormányzott."
Igen. Csak én azt nem értem, hogy ezt elvileg mindenki tudta 2010-ben is nem?
14/15 Muráti Emőke válasza:
...persze úgy értem azt tudták hogy ez várható...
15/15 anonim válasza:
Tudta mindenki, csak nem mentek el szavazni, az ilyen emberek valamiféle apátiába süllyedtek. A passzívvá vált réteg a titka minden fidesz győzelemnek. Hiába tudjuk, ha nem zarándokolunk el szavazni mikor kell, mindig is győz a fidesz. Mivel az ő hívei meg ellenkezőleg működnek, őket az atomháború sem tarthatja távol az urnáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!