A fideszre csak a nincstelen prolik és a kőgazdagok szavaznak?
Amelyik diák tud 1000.-Ft-ot áldozni egy napi kajájára, az már nem tartozik a szegény réteghez.
A Fideszre tzok szavaznak,akiknek haszna van belőle, vagy akik bevették a migránsokkal való uszítás meséjét.
Ez a felosztás nem felel meg a valós helyzetnek.
Vannak, akik közvetlen, vagy közvetett hasznot húznak a Fidesz támogatásából. Ezek száma nem túl nagy, és nemcsak nagyon gazdagok tartoznak ide.
Vannak, akik képtelenek meggondolni a helyzetet, vagy bevettek valami tetszetős mesét (jó sokféle van), amitől érzelmileg kötődnek. Ők semmi mást nem hallanak meg a Fidesz propagandád kívül, mert összeomlana kis komfortérzetük (megvédik őket), ezért ebben erősen hisznek, akár a vallási fanatikusok. Ők sokan vannak, szegények és gazdagabbak, tanulatlanok és diplomások. Aki érti valamennyire a pszichológia eszköztárát, tudja miről beszélek. E tábort teljesen fölösleges győzkődni, lehetetlen információt csöpögtetni belé. A bukást meg fogja siratni és katasztrófának fogja tartani. Akkor is, ha attól jobban megy neki.
5
Azt a "nyavaLYog" miatt "tiltották le legföljebb.....
A kérdésre: szerintem mindenféle emberek szavaznak a Fideszre, semmi köze nincs az anyagi helyzethez. Miért is lenne, nem értem.
Két dolog van:
Az hogy valaki proli e,vagy sem,azt nem az anyagi helyzete határozza meg,hanem legfőképpen az intelligencia és a társadalomhoz való viszonyulás.Erre szoktam megjegyezni,hogy egy 15 milliós tulokautós újgazdag,aki mindenkit letol az útról és minden szabályra fütyülve a buszsávban közlekedik,az ugyanolyan proli,mint a mackónadrágos lumpen alak az aluljáróban,csak ki ki a maga módján.
Másik dolog,hogy a magyar társadalomra jellemző,hogy semmi nem jó neki.Ha most bármelyik másik párt kormányozna,akkor azt szidnák ugyanúgy.A sok magyar prolinak csak az felel meg,ha mindent ad az állam ingyen,meg a sok sok fizetés kevés munkáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!