Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most Orbán énekelne és...

Ha most Orbán énekelne és táncolna Despacito-t, mint anno Gyurcsány táncolt, akkor garantált lenne a prolik szavazta?

Figyelt kérdés

Eszméletlen sikert aratott annak idején Gyurcsány Ferenc tánca, amit Hugh Grant után táncolt egy brit, némileg nacionalista karácsonyi film után:

https://www.youtube.com/watch?v=zOFnzesg5-c

https://www.youtube.com/watch?v=W6ooDdKBykc

Ha most Orbán is ejtene egy latin-tánchoz hasonló valamit az új proli slágerre a Despacito-ra, akkor emberek több százezreit tudná megnyerni magának ezen a nyáron?

2017. júl. 11. 01:40
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Engem enélkül is megnyert magának már rég, de azért szívesen megnézném ahogy erre táncol :D
2017. júl. 11. 02:42
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

Ha a Soros fütyülné, akkor arra aligha lejtené, de ha a Putyin, akkor már lehet, hogy beindulna.

A szavazatok többségét pedig így is megkapja nagy valószínűséggel, még ropnia sem kell, de különben is inkább csárdást bokázna.

2017. júl. 11. 05:10
 3/8 Alain Delon ***** válasza:
66%
Ő gyomot szedett a napokban, hogy továbbra is szimpi legyen a prolijai számára. Gondolom, el is voltak tőle olvadva a prolijai. Biztos mondtak érte egy imát is a prolijai.
2017. júl. 11. 08:24
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Így is garantált.
2017. júl. 11. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Prolijai vannak a jobboldali politikusnak?

Hm.

Én inkább azok közé tartozok, mint a baloldal milliárdos elit pártjába.

2017. júl. 11. 11:54
 6/8 Alain Delon ***** válasza:
11:54: Mindegy. Mind a két banda úgy sz_pat le, ahogy akar.
2017. júl. 11. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkora eszméletlen sikere volt, hogy én most hallok erről először, pedig a napi politikát nagyjából követem már vagy 10 éve, mióta van netem.

Amúgy meg a nyakamat rá, hogy bármiféle tánc nélkül is övő a következő választás is.

Nincs ellenfele.

2017. júl. 13. 20:02
 8/8 Alain Delon ***** válasza:
Ez a D... akármi valami aktuális sláger? A napokban többször láttam leírva meg metal feldogozást láttam. Jól gondolom?
2017. júl. 13. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!