Mi lett volna, ha anno a Gyurcsány kormány veszi el a 3000milliárd nyugdíjunkat?
Úgy érted , mi lett volna, ha Gyurcsány kezdeményezésére kerülnek vissza a magánnyugdíjpénztárak által lenyúlt befizetések azok jogos kezelőjéhez, az államhoz?
Lett volna egy helyes cselekedete. Ezt is elkúrta.
Nagyon eccerű. Akkor Orbán hatalmas lázadozások és szidalmak közepette népszavazást intézett volna, s mivel az akkori demokratikus közegben meg is valósult volna a nyugdíjunk a mai napig a számláinkon kamatozna.
Mondjuk az enyém a mai napig ott hízik, mert van olyan is akinek van esze és nem hagyta lenyúlni :))))
"a nyugdíjunk a mai napig a számláinkon kamatozna. "
Ez tök érdekes erre nem gondoltam, és szerintem is lehetséges forgatókönyv. Mennyire fura hogy valami ilyesmin mekkora, akár egy nemzet teljes sorsát elhatározó dolgok múlhatnak.
# 2/6 Időpont ma 20:49
LOL :-) Magánnyugdíjpénztár olyan sok pénzt lopott el tőlem, hogy többet adott, mint bármelyik kormány valaha. :-D
# 9/9 Időpont ma 21:21
Ó. ha meg se szólaltál volna. :-D Tudod, NYUGDÍJ. Az JÁR. A kormánytól.
A 30% kamatnak meg nem kell bedőlni. Én se tettem. Az MNYP-k nem is ígértek ennyit. És aki nem pár éve lépett be, hozták is a hozamot rendesen. Hosszú távú megtakarításnak ez a hátránya. A kormány bontásra kényszerít, persze, hogy veszítesz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!