Miért baj az, hogy a kormány megpróbálja a lányokat rábeszélni a gyermekvállalásra?
Mert nem csak rábeszélni akarja majd, hanem a következő lépésekben már kényszeríteni is! Egyenlőre aki szül, előnybe kerül. Viszont ez nem vezetett eredményre mivel a magyar nő nem h'lye.
A következő lépés az lesz hogy ha nem szül x-gyereket y-éves korig, akkor bünti lesz!
#3 vagyok:
Egyszerűen vegye tudomásul azt a tényt, hogy az eddigi "áldásos" tevékenységének köszönhető az, hogy csökken a népesség!
Azért baj, mert sérti az önrendelkezési jogot!
Olyanba pofázik bele, amihez semmi köze!
Ja, hogy ez árulkodik a megítéléséről!
Ez van!
Én nem mondtam, hogy úgy megy, de legalább próbál tenni ellene. Szerintem az lenne igazán célra vezető ha az országnak női miniszterelnöke lennem akinek mondjuk nagy családos lenne. Ezzel példát lehetne mutatni a lányoknak, hogy a karrier mellett is lehet családot alapítani. Lásd Izland.
Az önrendelkezési jogról meg annyit, hogy nem kényszeríti csak megpróbálja propagálni. Az önrendelkezést akkor sérteni, ha mondjuk kötelezően előírni, hogy nekem már pedig szülnöd kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!