Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek milyen érzés volt...

Fideszesek milyen érzés volt hallani zengeni, hogy Allakhu Akbar Budapest utcáján? Csalódtatok Orbán Viktorban?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondtátok ilyeneket a baloldal csinálna, erre Orbán úr türbét avat, zúg az allah akbar, hogyan tértek napirendre e fölött.
2018. okt. 10. 18:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
25%
Öröm volt hallani, hogy Orbán demokrata : nem gyűlöli zsigerből a muszlimokat, ahogy az EU beállítja, csak nem akar ide terroristákat.
2018. okt. 10. 19:13
 12/28 tgt ***** válasza:
64%

Piros Kalapács: "az ellenzéki média sem hozott le semmi hasonlót"

[link]

2018. okt. 10. 19:20
 13/28 A kérdező kommentje:
A Fidesz eddig egész mást kommunikált, nem akarta az arab kultúrát terrorizmussal sem anélkül! Vona Gábort azzal támadták ami most rendben van hirtelen? Ti meg fideszesek hirtelen mindig arra változtatjátok a véleményeteket amire éppen kell, hogy védjétek Orbánt? Nem kellene egy kis egészséges kritikával lennetek azért ahogy más szavazótáborok? Eddig ti sem láttátok volna szívesen itt az arab kultúrát na most hirtelen rendben lesz ez is? Hát nem tudom mit mondjak, nem akarok sértegetni senkit inkább.
2018. okt. 10. 19:20
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Az Erdogán nevét mondogatják, nem? Vagy inkább énekelik.

A türbét meg nem "avatták", hanem renováltak rajta valamit, és azután megint átadták. Ugyanott, ahol volt, a Rózsadombon.

2018. okt. 10. 19:31
 15/28 anonim ***** válasza:
11%
tgt; a 444 nem " ellenzéki, hanem valami más.
2018. okt. 10. 19:35
 16/28 anonim ***** válasza:
9%
Ezek a kamu kérdések mutatják az ellenzékiek igen mély szellemi színvonalát.
2018. okt. 10. 19:45
 17/28 anonim ***** válasza:
75%
#17 te komcsiként, mint az emberiség legalja betegségének szellemiségében nevelkedett többedik generációs dolog, ezt hogy tudnád megítélni?
2018. okt. 10. 19:53
 18/28 tgt ***** válasza:
75%
Magyar polgároknak nem engedték meg, hogy tüntessenek, törököknek igen.
2018. okt. 10. 20:01
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kamu kérdés, minden ami állítás a kérdésben megtörtént, az hogy kínos miért az én hibám? Miért nem a Fideszé? És igen magyar emberek eltiltva onnan de muszlimok meg szívesen látva, ünnepeljenek, énekeljenek, allah akbarozzanak? Ez történt, de én vagyok a kamu meg a kérdésem???
2018. okt. 10. 20:06
 20/28 anonim ***** válasza:
38%

17: Én? Komcsi??? Ezt meg hogy hoztad össze, agyhalott barátom?

A te kérdésed amúgy még jobban mutatja az ellenzékiek szánalmas szívonalát.

2018. okt. 10. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!