Hogy űzhetném el a honvágyamat?
Olaszországban születtem, Ravenna megyében. Anyám magyar, apám olasz. Sajno anyagi helyzetek miatt el kellet hagynom szeretet városomat, és országomat. 6 évig éltem ott, az egész olasz családommal, apával, anyával, és nagyszüleimmel. Ott van még a legjobb barátnőm is, aki már 14 éve a legjobb barátnőm. A nagymamám is iszonyatosan hiányzik. (Sajnos a nagypapám 2012-ben elhunyt, bár ő is hiányzik). Hiányzik a családom, az ételek, a hej. Mikor eszembe jut, rám tör a sírás. Nem érzem jól magam Budapesten. Túl nagy, zsúfolt, az emberek barátságtalanok(most mondhatjátok azt hogy 'Pff... Biztos az olaszok jobbak a magyaroknál te kis csitri!'de nem azt mondtam hogy jobbak, csak vidámabbak, és kicsit kedvesebbek a magyaroknál.)Sajnos csak évente 1-szer mehetek el Olaszországba, max 1 hétre. Ha viszont hazaérek Budapestre, nagyon rossz érzés fog el. Nekem nem itt van a helyem.
Mit tegyek?
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!