Miért vágyok harmadik babára? Hogy űzhetném el ezt a
vágyam?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék még egy babát....de az eszem azt mondja ne!
A lakásunk kicsi lenne még egy fővel...igy most pont elég. Van 2 fiam 4,5 és 3 évesek. Már egy fél éve agyalok...minden észérv ellene szól én mégis vágyom rá. Probáltam magam lefoglalni, 1éve vissza mentem dolgozni, a fiukkal mindig megyünk csavarogni...de csak ezen jár az eszen.
Egyetlen akadálya hogy 2 szobás panelben élünk és nem lehet cserélni egyéb okok miatt.
Szerintem nem lenne annyira gàz ha mėg lenne 1 gyereked. Ugyanis sajàt lakàssal rendelkeztek ok nem nagy... de van aki roszavv helyzetben is szul 2.3 gyereket pl alberletbe!idök utàn nalatok is alakulthat a helyzet akar lakàs csere akàr egybujlakas vasarlasa is.. jövö meg relytely hogy mit hoz magàval,de legalabb nem albėrletben laktok!foleg ha fiatal anyuka vagy vagyni js fogsz rà :)) ha fiu születne akkor mehet a 2 fiu mellė ha lany,akkor esetleg lefalazni sem tudnàtok pl az egyik szobàbol egy kis szobara??
2014. szept. 25. 09:47
2/17 anonim válasza:
Hát szülj, ha mindketten vágytok rá:) Nincs ebben semmi fura vagy rossz.
2014. szept. 25. 09:50
3/17 anonim válasza:
Otthon akarnál maradni még 3 évig és babázni!
De: 2 szobás lakásban még ezt a kettőt is elég nehéz lesz majd "elhelyezni". Ma már minden gyerek külön szobát akar. Egy harmadiknak már nem lenne külön szobája.
Az sem mindegy, hogy mennyibe kerül 3 gyerek felnevelése.
Ez csak egy hangulat, amit akarattal le tudsz győzni.
2014. szept. 25. 10:02
4/17 anonim válasza:
2 szobás lakásba?
egyik szobába a 2 geyrek? másikban ti? és ha vendégek jönnek!
így is sok
2014. szept. 25. 10:24
5/17 anonim válasza:
Es a vendėgek miatt ne legyen plusz 1 gyerek???:) nem hotelban vannak a vendegek hogy kulon szoba furdot tudjanak kinalni a vendegeknek:))
2014. szept. 25. 11:01
6/17 anonim válasza:
Jézusom,mi az hogy egy lyukban laknak? Azért mert kicsi a ház attól az még lehet nagyon szép,és szépen kialakított, mi az hogy lyuk?!!!!
2014. szept. 25. 11:07
7/17 anonim válasza:
2szoba 4embernek lyuk, ha szép, ha nem
el sem lehet vonulni egymás elől
am. írta hogy panel...
2014. szept. 25. 11:10
8/17 anonim válasza:
és a panelek csak lyukak lehetnek.... nem írta,hogy mekkora szobák, azt is lehet,mint az ismerősös,hogy két szobát lefelezte,és lett 4 szobája,2 kisebb,2 nagyobb!
2014. szept. 25. 11:43
9/17 A kérdező kommentje:
56 nm-es a lakás és a szomszéd 3 szobása 58nm tehát annyira nem kicsi...2 nagyobb szoba van és amerikai konyha.
Mivel nem tudom hogy 10 év múlva mi lesz hogy eltudjuk e cserélni nagyobbra vagy sem ezért nem merek a bizonytalanra épiteni.
Vendégek nem szoktak jönni...mi szoktunk menni.
De ha megtehetném sem tartanék fenn egy szobát a vendégeknek.
A kérdésemre a válaszok kicsit elkanyarodtak :)
2014. szept. 25. 12:06
10/17 anonim válasza:
Szia!ugyanúgy érzek mint te,már jó ideje ezen rágódom,annyi a külömbség hogy mi már 2 hónapja nem is védekezünk,de még nem jött össze a 3-dik baba,lehethogy pont azért mert a szivem nagyon akarja de az eszem sokszor azt mondja hogy nem,amúgy már van egy 5 éves fiam és lassan 2 éves lányom.Nekünk is 2 kis szobánk van,ha sikerülne a bébi akkor a 2 nagy lenne együtt a kicsi meg lenne velünk,és majd később mennénk nagyobb lakásba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!