Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vágyok harmadik babára?...

Miért vágyok harmadik babára? Hogy űzhetném el ezt a vágyam?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék még egy babát....de az eszem azt mondja ne!

A lakásunk kicsi lenne még egy fővel...igy most pont elég. Van 2 fiam 4,5 és 3 évesek. Már egy fél éve agyalok...minden észérv ellene szól én mégis vágyom rá. Probáltam magam lefoglalni, 1éve vissza mentem dolgozni, a fiukkal mindig megyünk csavarogni...de csak ezen jár az eszen.

Egyetlen akadálya hogy 2 szobás panelben élünk és nem lehet cserélni egyéb okok miatt.

Aki igy volt hogy tette tul magát???

2014. szept. 25. 09:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Azért vágy egy újabb kisbabára, mert az anyaság a nőkben van kódolva. Ha nagyon szeretnél, és most nem fogjátok vállalni, lehet, hogy később bánni fogjátok. Ha az mebre mindig mindent túlgondol, akkor sohasem vág bele dolgokba, ami később egy fantaszikus utazás kezdete lehet! A dolgok mindig alakulnak valahogy, ezt előre sohasem lehet tudni. Valóban így kicsinek tűnik a lakás, de ahogy más más is írta, ennél rosszabb körülmények közt is élnek emberek. A lakás-probléma lehet, hogy idővel megoldható lesz, ha nem is holnap. Gondold át, és hozz olyan döntést, amit később nem fogsz megbánni. Szép napot!
2014. szept. 26. 05:52
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki szerint lyuk egy 2 szobás lakás, azt úgy pedagógiai céllal elküldeném pár napra hajléktalannak... Nagyon nem szimpatikus ez az újgazdag mentalitás, ami egyre többekből kifröccsen.

Kérdező! Arról nem írsz, pedig az lenne perdöntő, hogy férjed szeretne-e még babát? Ha igen, sok boldogságot kívánok! :)

2014. szept. 27. 22:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy...de bennem ez a vágy 4,5 éve nem múlik...már van 3 gyerekem( 22,20 és ,4,5 egy apától) már 40 vagyok...mindjárt vége,hogy legyen gyerekem,de a férjem nem akar...ha ott az az érzés,ne várj...boldog lehetsz 2 szobába,nagyon boldog,ha teljesül az álmod:-)
2014. szept. 27. 22:19
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
ez szeretethiány csupán
2014. szept. 27. 23:28
 15/17 anonim ***** válasza:
83%

Szia csak megnyugtatásul írom, nyugi majd alakul ,a párom nem akart egyet sem és most várom sőt bocsánat nemsokára megszületik a 3. babánk!

Aztán összejött az első kisfiunk ,imádja ,

aztán na jó kell tesó ,csajszi lett imádja ,most ismét fiucskánk lett

!

1,5 szobás lakásban élünk és még egy darabig itt is fogunk!Régen egymás hegyén hátán éltek az emberek és boldogok voltak!

Jó persze nem egészséges ,de mikor ráadásul a kisfiam nem volt hajlandó bent aludni a kisszobában akkor 4-en voltunk a nagy szobában, és semmivel nem voltak betegesebbek sem ,ezt csak úgy hozzátettem!!üdv egy 37 hetes hkm

2014. szept. 28. 08:26
 16/17 A kérdező kommentje:

28 éves vagyok.

A férjem azt mondja jo lenne, szeretne ő is csak a lakás mérete miatt aggodik. Anyósom szembe lévö utcán lakik 2-en laknak aposommal 1+2 feles lakásban. Megkértük hogy cseréljünk de azt mondták nem. A család nagyon ellenzi 3. tevünket. Szerintem azért mert ha átviszik őket magukhoz 2 is sok nekik...pedig még fiatalok 48 évesek.

Na mindegy ez nem is ide tartozik.

Köszönöm a biztato szavakat...gondolkozunk rajta még sokat :)

Bár nem tudom elmulik e a vágyam ha mégsem :(

2014. szept. 28. 08:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha férjed és te is szeretnétek babát, akkor nem értem, mi a kérdés. A nagycsalád véleménye nehogy befolyásoljon már egy ekkora döntésben! Nem kell nekik megfelelni.

Ne csinálj ott problémát, ahol nincs.:) Hajrá 3.baba!:)

2014. szept. 28. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!