Magyar vagyok vagy Román?
Figyelt kérdés
én Romániában lakok de nem tudok romanul csak magyarul.
Szerintetek magyar vagyok vagy inkább Román ?
2010. jún. 22. 16:56
11/49 anonim válasza:
"A magyar akkor is kis kezdőbetűvel van írva, ha te vagy a turul manifesztációja, és hetven métes fesztávú, árpádsávos szárnyaid vannak" :DDDDDDDDDDDDDDDDD
13/49 anonim válasza:
E itt nem nyelvtan volt,hanem jelzés...Takarodj az országból,mocskos hazaáruló!
14/49 anonim válasza:
Akkor is kis betűvel kell írni, az anyanyelved szabályai szerint :)
15/49 anonim válasza:
:))) te meg takarodj vissza ált. suliba. Tuti határon túli ő is.
17/49 anonim válasza:
40%os
Ez oltári jó leoltás volt :D
18/49 anonim válasza:
Budapesten születtem,és látatlanban is biztos vagyok benne,hogy többet jártam iskolába mint te.
te barom!Ha a faludat ahonnan származol,holnap elcsatolnák slotáék akkor te onnantól szlovák lennél???
19/49 anonim válasza:
Ha te sem tudod megmondani, akkor miért várod el, hogy más megmondja? Az vagy, aminek tartod magad. Ha nem mered azt mondani, hogy "magyar vagyok, aki Romániában él", akkor egy irtó szerencsétlen ember vagy.
20/49 anonim válasza:
82, 37, 75
Nagyon szépen köszönöm, ilyenből van egy rakat, csak egyre ritkábban az ilyen látványosan szélmagyarok, nehéz őket elsütni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!