Magyar vagyok vagy Román?
Figyelt kérdés
én Romániában lakok de nem tudok romanul csak magyarul.
Szerintetek magyar vagyok vagy inkább Román ?
2010. jún. 22. 16:56
1/49 anonim válasza:
Német, mert azok írnak minden főnevet nagy kezdőbetűvel.
2/49 anonim válasza:
Romániában magyar, Magyarországon meg román...
5/49 anonim válasza:
ha nem tudsz románul,akkor román semmiképp.
7/49 anonim válasza:
Én szerintem mindenki az, ami az állampolgársága (most a 2ős állampolgárság bezavar nyilván :)). De szerintem mindenki az, aminek születik. Akik kint élnek, azok már nagy valószínűséggel ott születtek, abba nőttek fel.
8/49 anonim válasza:
Szerintem Te nagyon jól tudod hogy Magyar vagy,csak kíváncsi vagy rá,hogy mások is tudják-e.
Nos:természetesen az ittenieknek is Magyar vagy,(akinek egy csepp esze van)a két idiótától aki eddig nem így gondolta,pedig el kéne venni az állampolgárságát.
Nemhogy pont nem jár nekik,de az országból is száműzni kéne őket.Nyugodj meg,Magyar vagy.
9/49 anonim válasza:
:O Én itt születtem, itt nőttem fel, itt jártam suliba, itt dolgozom és ide fizetem az adóm, szerinted el kéne venni tőlem az állampolgárságot? :D
10/49 anonim válasza:
80
A magyar akkor is kis kezdőbetűvel van írva, ha te vagy a turul manifesztációja, és hetven métes fesztávú, árpádsávos szárnyaid vannak. Mélymagyarok, tanuljatok már meg írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!